کیک و شیرینیها از گذشته تاکنون به عنوان یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین دسرها در سراسر دنیا شناخته شده که در انواع میوهای، شکلاتی، خامهای، پنیری و… تهیه میشوند. کیکهای میوهای با عطر و بوی بینظیر خود توانستهاند طرفداران بسیاری جذب کنند. از جمله پرطرفدارترین انواع کیک در سراسر دنیا میتوان به پای سیب و دارچین اشاره کرد. اگر شما نیز قصد پخت این شیرینی خوشمزه را دارید، با ما همراه باشید تا در ادامه به بررسی طرز تهیه نکات پخت آن بپردازیم.
فهرست محتوا
- مواد لازم برای پخت پای سیب و دارچین
- مواد لازم برای پخت خمیر پای سیب و دارچین
- طرز تهیه پای سیب و دارچین
- نکات مهم برای پخت پای سیب و دارچین
- نتیجهگیری
- خرید بهترین لوازم قنادی و آشپزی از بیک لند
مواد لازم برای پخت پای سیب و دارچین
از جمله مواد لازم برای تهیه پای خوشمزه سیب و دارچین میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- سیب برش خورده: 9 فنجان
- دارچین: یک قاشق چایخوری
- شکر: سه چهارم پیمانه
- آرد: یک سوم فنجان
- آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
- کره خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای پخت خمیر پای سیب و دارچین
- برای تهیه خمیر پای سیب و دارچین به مواد زیر نیاز دارید:
- آرد: دو و یک چهارم فنجان
- خامه فرم گرفته سرد: 3 قاشق غذاخوری
- پنیر خامهای سرد: سه چهارم فنجان
- شکر سفید: 2 قاشق غذاخوری
- کره سرد بدون نمک: 12 قاشق غذاخوری
- نمک: یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه پای سیب و دارچین
برای تهیه یک پای سیب و دارچین خوشمزه باید مراحلی را به دقت طی کنید تا یک شیرینی خوشمزه داشته باشید. در ادامه مراحل پخت این شیرینی را به طور کامل بیان میکنیم:
مرحله اول) آماده کردن خمیر
اولین مرحله در طرز تهیه پای سیب و دارچین، آماده کردن خمیر است. در این مرحله یک کاسه مناسب انتخاب کرده و در آن آرد، نمک و شکر را ریخته و مخلوط نمایید. سپس کره سرد و پنیر خامهای را به صورت مکعبی ببرید و آن را داخل کاسهای بریزید. پس از انجام این کار خامه سرد را روی خمیر ریخته و خمیر را دو قسمت کنید. سپس آن را در صفحه شیرینیپزی فشرده نمایید و روی آن را با یک پلاستیک بپوشانید. پس از پوشاندن روی خمیر با پلاستیک آن را به مدت 2 روز در یخچال قرار دهید.
مرحله دو) شکل دادن خمیر
در مرحله دوم نوبت شکل دادن خمیر میرسد. برای انجام این کار یک تکه از خمیر را از یخچال خارج کرده و آن را روی یک سطح تمیز به صورت دایره 33 سانتیمتری پهن نمایید. توجه داشته باشید که برای باز کردن راحتتر خمیر سطح را آردپاشی نکنید. برای بلند کردن خمیر از یک سوهان شیرینیپزی کمک گرفته و خمیر را به یک بشقاب پای 22 سانتیمتری انتقال دهید.
حال میتوانید بشقاب را مجدد داخل یخچال بگذارید. سپس تکه دیگر خمیر را از یخچال بیرون آورده و آن را به شکل یک دایره بزرگ دربیاورید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید. سپس خمیر را در یخچال قرار داده و فیلینگ میوه را آماده کنید.
مرحله سه) آماده کردن فیلینگ
در این مرحله پیش از آماده کردن فیلینگ سیب باید فر را با دمای 218 درجه سانتیگراد گرم کنید. بنابراین سینی فر شیرینی پزی را در قسمت پایینی آن و نزدیک به مرکز قرار دهید تا گرم شود. سپس یک کاسه مناسب انتخاب کرده و سیبهای خرد شده، یک سوم فنجان آرد، آبلیمو، دارچین، شکر و نمک را در آن کاسه مخلوط نمایید. سپس 15 دقیقه فرصت دهید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب گردند. حال ظرف پای را از یخچال بیرون آورده و مواد فیلینگ را داخل پوسته پایینی آن بریزید. همچنین کرههای خرد شده مکعبی شکل را روی فیلینگ قرار دهید.
مرحله چهار) ایجاد برش در پوسته پای سیب
در این مرحله پیش از قرار دادن پوسته رویی باید خمیرهای اضافه روی لبه را برش دهید. همچنین لبه آن را به سمت بالا برده و برای اینکه پای سیب بیرون آید، چند شکاف در پوسته بالایی ایجاد نمایید.
مرحله پنج) گذاشتن پای سیب در فر
پای سیب، شکر و دارچین باقیمانده را با یکدیگر مخلوط کرده و آنها را روی پوسته بریزید. سپس پای سیب و دارچین را به مدت 15 دقیقه با دمای 218 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید. اگر پوسته در فر خیلی زود قهوهای شد، در مرکز آن یک سوراخ ایجاد کنید. همچنین می توانید یک فویل را به صورت مربی شکل ببرید و روی پای سیب بگذارید.
مرحله شش) سرو پای سیب و دارچین
در مرحله آخر برای پخت این شیرینی دمای فر را در 176 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس یک ورقه پخت زیر پای سیب قرار داده و اجازه دهید تا 45 دقیقه دیگر بپزد. پس از بیرون آوردن پای سیب از فر آن را 2 تا 3 ساعت در هوای آزاد قرار داده تا کیک شما کاملا خنک شود. با انجام این کار فیلینگ پای سیب نیز غلیظتر خواهد شد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیز کیک ژاپنی
نکات مهم برای پخت پای سیب و دارچین
پخت پای سیب و دارچین یکی از لذتبخشترین کارهایی است که میتوانید در یک عصر سرد پاییزی انجام داده و لحظات خوشایندی را برای خود و خانوادهتان به ارمغان آورید. برای پخت این شیرینی نکات زیر را رعایت نمایید:
- برای تهیه پای سیب بهتر است از سیب سبز استفاده کنید. زیرا این سیب بافت سفت و طعم ترشی داشته و ترکیب آن با دارچین و شکر طعمی بینظیر به شیرینی شما میدهد. همچنین بافت این سیب باعث حفظ شکل کیک در طول پخت خواهد شد.
- برای جلوگیری از خیس شدن پوسته پایینی هنگام ریختن پای سیب از عدم وجود مایع اضافی همراه آن مخلوط مطمئن شوید. توجه داشته باشید که سیبها حین پخت رطوبت خود را به اندازه کافی آزاد میکنند. بنابراین باید مایع اضافی را دور بریزید.
نتیجهگیری
در این مقاله طرز تهیه پای سیب و دارچین را بیان کرده و به بررسی نکاتی برای پخت بهتر این شیرینی پرداختیم. اگر شما نیز از طرفداران این شیرینی هستید، با استفاده از مطالب اشاره شده در این مقاله میتوانید بهترین پای سیب را در منزل تهیه کرده و آن را در کنار خانواده خود نوش جان کنید. برای تهیه انواع قالب مانند قالب کیک کمربندی یا قالب کیک سیلیکونی و … با ما در بیکلند در ارتباط باشید.
خرید بهترین لوازم قنادی و آشپزی از بیک لند
اگر به دنبال مجموعهای هستید که در حوزه فروش لوازم قنادی ، آشپزی و نانوایی فعالیت میکند، بیک لند یکی از بهترین گزینهها برای شما خواهد بود. در این مجموعه میتوانید با کیفیتترین و بهترین لوازم قنادی آنلاین و آشپزی را با مناسبترین خریداری نمایید. برای اطلاع بیشتر از مشخصات محصول موردنظر کافیست به سایت بیک لند مراجعه کنید. همچنین اگر در زمینه خرید هر یک از این لوازم به اطلاعات بیشتری نیاز داشتید، از طریق شماره تماس موجود در سایت میتوانید با کارشناسان بیک لند در ارتباط باشید.