
تفاوت آرد نول و قنادی
- بدون نظر
در قنادی و نانوایی از انواع مختلفی آرد استفاده شده که هر یک از آنها ویژگیها و کاربردهای خاصی دارد. به طور کلی آردها بر اساس میزان سبوسگیری، میزان گلوتن و ریز و درشت بودن به دستهبندیهای مختلفی تقسیمبندی میشوند. از جمله پرکاربردترین آردها میتوان به آرد نول و قنادی اشاره کرد. در ادامه به سوال شما در مورد اینکه آرد نول چیست؟ و چه کاربردی دارد؟ پاسخ خواهیم داد. انتخاب آرد مناسب در قنادی تأثیر زیادی بر کیفیت نهایی شیرینی و نان دارد. استفاده از مواد اولیه استاندارد و ابزارهای مناسب به بهبود نتیجه کمک میکند. برای مشاهده قیمت و خرید محصولات، به صفحه لوازم قنادی مراجعه کنید.
آرد نول چیست؟
اگر اهل پخت کیک، شیرینی و حتی پیتزا باشید، حتما در دستور پخت با آردی به نام آرد نول برخورد کردهاید. شاید برای شما سوال پیش آید که تفاوت آرد نول با آرد قنادی در چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که این دو آرد هیچ تفاوتی با یکدیگر نداشته و آرد نول در واقع همان آرد قنادی است. آرد نول کاربرد بسیار زیادی در پخت انواع نان و شیرینی دارد و از جمله باکیفیتترین انواع آرد موجود در بازار محسوب میشود. البته آرد نول با نام آرد سه صفر نیز معروف است. این آرد بافتی نرم و یکنواخت داشته و پروتئین بالایی نیز دارد. همین موضوع سبب شده که استفاده از آن در بهبود بافت شیرینی اهمیت بسیاری پیدا کند.
ترکیبات آرد نول
به طور کلی آرد نول از ذرات داخلی گندم که نام دیگر آنها آندوسپروم است، تهیه میشود. آندوسپروم لایه میانی گندم بوده که بزرگترین نسبت آن را تشکیل میدهد. این قسمت دارای پروتئین، نشاسته و برخی از ویتامینها و مواد معدنی است. آندوسپروم سفید رنگ بوده و طعم ملایمی دارد. بسیاری از متخصصان تغذیه به دلیل خواص بیشمار آن، این بخش را یکی از مهمترین قسمتهای گندم برای انسان میدانند.
از دیگر ترکیبات آرد نول میتوان به نشاسته اشاره کرد. در واقع نشاسته بخش زیادی از این آرد را تشکیل میدهد که باعث ایجاد بافتی نرم و لطیف در کیک و شیرینی شما خواهد شد. پروتئین یا گلوتن نیز از دیگر ترکیبات آرد نول محسوب میشوند که به خمیر شما قابلیت ارتجاعی و چسبندگی میدهد. آرد نول رطوبت کمی داشته که باعث افزایش ماندگاری و جلوگیری فاسد شدن سریع خواهد شد. فیبر این آرد هم کم بوده و همین موضوع باعث میشود آرد نرم و کار با آن آسان باشد. ویتامینهای گروه B، آهن و کلسیم از دیگر ترکیبات موجود در این آرد هستند. همچنین این آرد به دلیل حذف سبوس و قسمتهای بیرونی دانه گندم رنگ سفیدتری نسبت به آرد کامل گندم دارد. بهبوددهندههای نان و شیرینی، تأثیر بسزایی در بافت، حجم و ماندگاری محصولات پختهشده دارند. انتخاب یک پودر بهبوددهنده مناسب، نتیجهای حرفهای را تضمین میکند. برای مشاهده مدلهای مختلف، به صفحه خرید پودر بهبود دهنده مراجعه کنید.
آشنایی با ویژگیهای آرد نول
پس از پاسخ به سوال آرد نول چیست؟ نوبت به این رسیده است که ویژگیهای این آرد را با هم بررسی کنیم. همانطورکه اشاره کردیم آرد قنادی یا نول از جمله با کیفیتترین آردهای موجود در بازار بوده که حاوی ویتامینها، املاح معدنی، آهن مصرفی و کلسیم است. این مواد برای بدن انسان بسیار مفید بوده و از چروک شدن پوست نیز جلوگیری میکنند. به طور کلی ویژگیهای آرد نول به شرح زیر هستند:
· سبوسگیری بالا
این آرد به دلیل اینکه سبوسگیری بالایی دارد، انتخاب بسیار مناسبی برای استفاده در کیک و شیرینی است.
· رنگ سفید و روشن
رنگ سفید و روشن این آرد به دلیل عدم وجود ناخالصی و سبوس، آن را از لحاظ ظاهری برای پخت کیک و شیرینی مناسب کرده است.
· بافت یکنواخت
آرد نول یا آرد قنادی به حالت بسیار ریز آسیاب شده و با بافت یکنواخت و نرم به کیفیت نهایی محصول کمک میکند.
· گلوتن بالا
این آرد گلوتن نسبتا بالایی دارد و برای تهیه نان و خمیر پیتزا از آن استفاده میشود.
کاربرد آرد نول
از آرد نول یا قنادی در موارد بسیاری استفاده میشود از جمله موارد استفاده از این آرد میتوان به شیرینیفروشیها اشاره کرد از این آرد برای پخت کیک، کلوچه و کراکر استفاده میشود. اگر به شیرینیپزی علاقه دارید، میتوانید آرد نول خریداری کرده و از آن برای پخت کیک و شیرینیهای خانگی استفاده کنید. در کارخانجات تولید پاستا و ماکارونی نیز به وفور از آرد نول استفاده میشود. البته تفاوت استفاده از این آرد در تولید پاستا و ماکارونی این است که این آرد در هنگام آسیاب درشتتر تولید میشود. آرد قنادی با درجهبندیهای مختلف، در تهیه کیک، شیرینی و نان کاربرد دارد. انتخاب آرد مناسب، تأثیر زیادی در طعم و بافت محصولات پختهشده دارد. برای مشاهده و خرید مدلهای متنوع، به صفحه خرید آرد قنادی مراجعه کنید.
چگونگی نگهداری از آرد نول
آرد نول فاقد سبوس بوده و همین موضوع سبب شده است که این آرد طول عمر بیشتری نسبت به سایر آردها داشته باشد. البته برای ماندگاری بیشتر، آن را در مکانی تمیز و خشک و به دور از هرگونه رطوبت نگه دارید. همچنین قرار دادن آرد در محیطی خنک برای جلوگیری از فاسد شدن آن بسیار اهمیت دارد. برای اینکه این آرد در معرض رطوبت و آلودگی قرار نگیرد، آن را در یک ظرف بدون هوا قرار دهید.
در این مقاله به بررسی اینکه آرد قنادی چیست؟ پرداختیم و کاربردهای آن را بررسی کردیم. آرد نول یا قنادی یکی از محبوبترین و کاربردیترین آردها است که برای مصارف خانگی و در قنادیها از آن استفاده میشود. استفاده از این آرد برای پخت کیک و شیرینی با بافتی سبک و بینظیر انتخاب مناسبی خواهد بود. برای بهبود کیفیت نان و شیرینی، شناخت انواع بهبوددهندهها و نحوه استفاده از آنها اهمیت دارد. استفاده صحیح از این مواد، باعث افزایش کیفیت و ماندگاری محصولات پخت میشود. برای آشنایی بیشتر، به صفحه انواع بهبود دهنده نان مراجعه کنید.
خرید باکیفیتترین محصولات قنادی و نانوایی از بیک لند
برای اینکه تجربه مطلوبی از شیرینیپزی یا پخت نان داشته باشید، باید تجهیزات مربوط به این کار را تهیه کنید. بیک لند به عنوان یکی از فروشگاههایی شناخته میشود که در حوزه فروش لوازم قنادی و کافیشاپ فعالیت میکند. برای مشاهده و خرید محصولات موردنظر خود کافی است به سایت این مجموعه مراجعه نمایید یا از طریق تماس با کارشناسان بیک لند اطلاعات لازم را درباره محصولات موردنیاز کسب کنید.
نظرات
- نظر خود را بگویید