آشنایی با انواع ماکارونی پاستا

تفاوت پنه و پاستا

فهرست مطالب

انواع ماکارونی پاستا به عنوان فرآورده غذایی آرد گندم شناخته می‌شوند. پاستا انواع مختلفی دارد که با توجه به شکل ظاهری و مواد تشکیل‌دهنده، آن‌ها را به نام‌های مختلفی می‌شناسیم. پنه نیز به عنوان یکی از معروف‌ترین انواع ایتالیایی پاستا‌ قلمی شناخته می‌شود. اگر می‌خواهید با تفاوت پنه و پاستا آشنا شوید، در این مقاله از بیک لند با ما همراه باشید. تفاوت پنه و پاستا و دیگر انواع پاستا در شکل و اندازه است. پنه به‌طور خاص به نوعی پاستا لوله‌ای گفته می‌شود که برای تهیه انواع غذاهای ایتالیایی استفاده می‌شود. برای مشاهده لوازم قنادی و تجهیزات آشپزی، به صفحه لوازم قنادی مراجعه کنید.

پاستا چیست؟

پاستا از لحاظ لغوی به معنای خمیر است و بسیاری از افراد با شنیدن نام این غذا یاد ایتالیا می‌افتند. پاستا در انواع مختلفی وجود دارد که در هر کشور با توجه به فرهنگ و مردم آن کشور طبخ می‌شود. شکل ظاهری متفاوت و سس‌های مختلفی که برای پخت این غذا استفاده می‌گردد، باعث تهیه انواع مختلف آن در سراسر جهان شده است. به عنوان مثال برای ما ایرانی‌ها ماکارونی که نوعی پاستا محسوب می‌شود، یکی از محبوب‌ترین غذاهاست.

تفاوت پنه و پاستا چیست

آشنایی با انواع پاستا

پاستا از لحاظ شکل ظاهری تنوع بالایی دارد و همین موضوع باعث به کار رفتن نام‌های مختلفی برای آن شده است. همچنین برای تهیه و طبخ این غذا از سس‌های مختلف استفاده می‌شود. همین موضوع باعث شده پاستا را با نام‌های مختلفی بشناسیم.

·       انواع پاستا براساس شکل ظاهری

حتما برایتان پیش آمده که در هنگام خرید یا سفارش پاستا با شکل‌های مختلفی از این محصول آشنا شوید. از جمله انواع ماکارونی پاستا بر اساس شکل ظاهری می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پنه

پنه شکل ظاهری شبیه استوانه بزرگ داشته که دو سر آن به شکل اریب بریده شده است. به پنه صاف پنه لیشه و به پنه شیاردار پنه ریگاته می‌گویند.

  • فوسیلی

این نوع از پاستا ضخیم و بلند بوده و حالتی شبیه مارپیچ دارد.

  • زیتی

زیتی به شکل لوله‌ای توخالی با بافت نرم بوده که برای پختن آن را به چندین قسمت تقسیم می‌کنند.

  • ماکارونی

ماکارونی را در بیشتر کشورها به شکل میله‌های کوتاه و سوراخ‌دار می‌شناسند.

  • لینگوئینی

سطح لینگوئینی تخت است و ضخامت کمی دارد.

  • تالیاتله

پهنای این پاستا حدود 5 میلی‌متر بوده و حالتی تخت و باریک دارد.

  • اسپاگتی

این نوع پاستا به شکل رشته‌های نازک و کشیده است. برای تهیه پاستاهای خانگی با انواع مختلف، استفاده از پاستازن به‌عنوان یک ابزار ضروری در آشپزخانه بسیار مفید است. برای مشاهده مدل‌های مختلف، به صفحه پاستازن مراجعه کنید.

  • فتوچینی

فتوچینی مانند نوارهای صاف و ضخیم بوده که مردم رم تمایل زیادی به خوردن آن دارند.

  • کامپانل

این پاستا شبیه زنگوله یا گل است.

  • راویولی

راویولی از دیگر انواع پاستا بوده که به شکل چهارگوش یا گرد دیده می‌شود. برای تهیه این نوع پاستا می‌توان از راویولی زن استفاده کرد. برای تهیه انواع پاستا مانند راویولی، استفاده از دستگاه‌های مخصوص مانند راویولی زن می‌تواند کمک زیادی به شما کند. برای خرید این دستگاه، به صفحه خرید راویولی زن مراجعه کنید.

  • لازانیا

لازانیا به عنوان یکی از قدیمی‌ترین انواع پاستا شناخته می‌شود که به شکل ورقه‌های مسطح است.

انواع ماکارونی پاستا چیست

·       انواع پاستا بر اساس طرز تهیه

در برخی از کشورها در کنار پخت اشکال مختلف پاستا از طعم‌دهنده‌های مختلف نیز استفاده می‌شود. بنابراین می‌توان پاستا را بر اساس طرز تهیه به موارد زیر تقسیم‌بندی کرد:

  • بلونز

بلونز بسیار مشابه ماکارونی ما ایرانی‌ها بوده و برای تهیه آن از گوشت چرخ کرده به همراه سس گوجه استفاده می‌شود. شما می‌توانید ترکیبات دیگری نیز به آن اضافه نمایید. اما توجه داشته باشید که نباید گوشت چرخ کرده را از آن حذف کنید.

  • آلفردو

تهیه آلفردو بسیار آسان بوده و برای پخت آن به زمان زیادی نیاز ندارید. آلفردو یکی از محبوب‌ترین انواع پاستا در ایران محسوب می‌شود و ترکیبات سس آن شامل خامه، شیر، قارچ و مرغ همراه با ادویه‌های مختلف است.

  • پستو

برای تهیه این پاستا بیشتر از محصولات گیاهی نظیر ریحان تازه، روغن زیتون و دانه کاج استفاده می‌شود. بنابراین پستو یک گزینه عالی برای گیاهخواران است.

  • مارینارا

مارینارا شباهت بسیاری به بلونز داشته و در ترکیبات آن از موادی نظیر روغن زیتون، ریحان و گوجه فرنگی پوره شده استفاده می‌شود. تفاوت مارینارا با بلونز این است که در مارینارا گوشت چرخ کرده وجود ندارد.

  • سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی یکی از انواع پاستا‌های محبوب در ایران بوده که برای تهیه آن از سس مایونز، هویج، ژامبون و خیارشور استفاده می‌شود.

  • کاربونارا مرغ

برای تهیه کاربونارا مرغ از تخم‌مرغ هم‌زده، جعفری، پنیر پارمزان، ژامبون یا گوشت و ادویه‌های مختلف استفاده می‌شود. ترکیب کاربونارا مرغ با پاستای فتوچینی غذایی سرشار از کربوهیدرات و پروتئین را به وجود آورده که بسیار مغذی و مفید است. با استفاده از دستگاه پاستازن می‌توان به راحتی به تهیه یک پاستا خوشمزه پرداخت.

انواع ماکارونی پاستا

پاستا از لحاظ شکل ظاهری و طرز تهیه به انواع مختلفی دسته‌بندی می‌شود. از جمله انواع پاستا براساس شکل ظاهری می‌توان به پنه، فوسیلی، ماکارونی، زیتی، اسپاگتی و… اشاره کرد. همچنین پاستا براساس طرز تهیه در انواع مختلف بلونز، آلفردو، سالاد ماکارونی، پستو و… وجود دارد.

معرفی تفاوت پنه و پاستا

ممکن است برایتان سوال پیش آید که تفاوت پنه و پاستا در چیست؟ بسیاری از افراد ممکن است نتوانند تفاوت این دو را به خوبی با یکدیگر تشخیص دهند. برای آشنایی با تفاوت این دو به موارد زیر توجه کنید:

·       شکل ظاهری

اولین تفاوت پنه و پاستا شکل ظاهری آنهاست. پاستا دارای رشته‌های بلند 20 تا 30 سانتی‌متری است که هنگام ریختن در آب گرم، نرم می‌شوند. این در حالیست که پنه لوله‌های کوتاهی بوده که روی برخی از آن‌ها شیار وجود دارد.

·       مواد اولیه

پاستا از آرد گندم یا سمولینا، آب و تخم‌مرغ تهیه می‌شود. این در حالیست که در پنه علاوه‌بر این مواد، زیره ایتالیایی نیز کاربرد دارد.

·       چگونگی مصرف

پاستا در ترکیب خود حاوی مقادیر زیادی گلوتن است. بنابراین مصرف زیاد آن در کوتاه مدت باعث ابتلا به مشکلات گوارشی می‌شود. این در حالیست که در پنه از آرد سفید استفاده می‌گردد و مقدار کربوهیدرات آن بالا است. بنابراین در صورت مصرف این غذا در حجم و دفعات بالا قند خون بالا رفته و برای بدن مشکلاتی ایجاد خواهد شد.

·       روش و مدت پخت

اگر به دنبال پخت یک غذای سریع هستید، پاستا انتخاب مناسبی برای شماست. شکل و ظاهر پاستا به گونه‌ای است که در مدت زمان کوتاه نرم شده و از حالت خام در می‌آید. این در حالیست که پنه ضخیم است و مدت زمان بیشتری طول می‌کشد تا بپزد.تفاوت پنه و پاستا شامل موارد مختلفی می‌شوند. این دو نوع غذا از لحاظ شکل ظاهری، مواد اولیه، چگونگی مصرف و روش و مدت پخت با یکدیگر متفاوت هستند. پاستا نسبت به پنه زودتر نرم شده و آماده میل کردن خواهد شد.

تفاوت پنه و پاستا

تفاوت پنه و پاستا شامل موارد مختلفی می‌شوند. این دو نوع غذا از لحاظ شکل ظاهری، مواد اولیه، چگونگی مصرف و روش و مدت پخت با یکدیگر متفاوت هستند. پاستا نسبت به پنه زودتر نرم شده و آماده میل کردن خواهد شد.

نتیجه‌گیری

در این مقاله به بررسی انواع ماکارونی پاستا و تفاوت پاستا و پنه پرداختیم. انواع پاستا تفاوت‌های چندانی با یکدیگر نداشته و تنها در ظاهر و نحوه پخت با یکدیگر متفاوت هستند. بنابراین با خرید مدل‌های مختلف پاستا می‌توانید غذاهایی خوشمزه و متنوع برای خود آماده کنید. پیتزا یکی از غذاهای اصلی ایتالیایی است که در کنار انواع پاستا، به‌ویژه پنه و راویولی، به عنوان یک بخش مهم از غذاهای ایتالیایی شناخته می‌شود. برای مطالعه تاریخچه پیتزا ایتالیایی، به صفحه اصالت پیتزا مراجعه کنید.

تجربه داشتن متنوع‌ترین محصولات آشپزخانه با بیک لند

اگر قصد خرید محصولات آشپزخانه را داشته باشید، تنوع در تعداد محصول و برند آن بسیار حائز اهمیت است. بیک لند به عنوان مجموعه‌ای شناخته می‌شود که در حوزه فروش تجهیزات آشپزخانه، قنادی و کافی شاپ فعالیت می‌کند. برای اطلاع از محصولات بیک لند کافیست به سایت این مجموعه مراجعه نمایید و مشخصات محصولات موردنظر را بررسی کنید. همچنین اگر به راهنمایی بیشتری نیاز داشتید، از طریق شماره تماس موجود در سایت، با کارشناسان بیک لند در ارتباط باشید.

دسته بندی ها

آخرین بلاگ ها

ارسال رایگان بیک لند

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *