
طرز استفاده از اسانس خوراکی
- بدون نظر
اسانسهای خوراکی به عنوان یکی از المانهای مهم در آشپزی مدرن شناخته میشوند که میتوانند بر طعم و ظاهر خوراکی و غذاها تاثیر قابلتوجهی بگذارند. از اسانسها در تهیه شیرینی، کیک، نوشیدنی، غذا و… استفاده میشود. اگر میخواهید با طرز استفاده از اسانس خوراکی بیشتر آشنا شوید، در این مقاله از بیک لند با ما همراه باشید.
آشنایی با اسانس خوراکی
اسانس خوراکی به عنوان نوعی افزودنی شناخته شده که از گیاهان، گلها و خشکبار مختلفی تهیه میشود. در واقع این اسانسها یکی از پرمصرفترین مواد در نوشیدنیها و خوراکیها هستند که در طعمهای پرطرفدار مختلفی نظیر سیب، لیمو، پرتقال، آلبالو، قهوه، کارامل و… وجود دارند. اسانسهای خوراکی عطر و طعم دلپذیری به خوراکی منتقل میکنند و از آنها برای تهیه کیک، شکلات، ژله، پاستیل و… استفاده میگردد.
انواع اسانس خوراکی
اسانسهای خوراکی به عنوان یکی از پراستفادهترین اسانسها شناخته میشوند که به سه صورت محلول در آب، محلول در روغن و محلول در الکل وجود دارند. نوع اول آنها یعنی محلول در آب به عنوان پرکاربردترین اسانس خوراکی در صنایع غذایی به شمار میآید. از اسانسهای خوراکی برای ایجاد طعم مطلوب، اصلاح عطر و طعم، تشدید طعم و از بین بردن طعمهای نامطلوب مواد غذایی و دارویی استفاده میشود. اسانسهای خوراکی به طور کلی به دو دسته تقسیمبندی میگردند:
· اسانسهای طبیعی
اسانسهای طبیعی از منابع طبیعی نظیر گلها، گیاهان و میوهها به دست میآیند. به عنوان مثال با استفاده از این منابع طبیعی میتوان اسانسهایی نظیر لیمو، وانیل، نعنا و… تهیه نمود.
· اسانسهای مصنوعی
اسانسهای مصنوعی در آزمایشگاه تولید شده و ترکیبات آنها مشابه اسانسهای طبیعی است. البته اسانسهای مصنوعی از لحاظ قیمت ارزانتر از انواع طبیعی بوده و در تولیدات صنعتی از آنها استفاده میشود.
کاربرد اسانسهای خوراکی
اسانسهای خوراکی کاربردهای متنوعی دارند که از جمله کاربردهای بهترین اسانس های خوراکی میتوان به استفاده از آنها در صنایع غذایی و نوشیدنیهای مختلف اشاره کرد. اسانسها یکی از مهمترین مواد اولیه در تهیه انواع نوشیدنی، بستنی، شیرینی، شکلات، ژله و… هستند. اسانسهای خوراکی علاوهبر اینکه عطر و بویی دلنشین به نوشیدنیها و مواد غذایی میبخشند، از فاسد شدن آنها نیز جلوگیری کرده و به ماندگاری مواد غذایی کمک میکنند، برای خرید این محصول می توانید صفحه لوازم قنادی مراجعه کنید.
از دیگر کاربردهای اسانس خوراکی میتوان به استفاده از آنها در صنایع دارویی برای خوشبو و خوشطعم کردن داروها اشاره کرد. با افزوده شدن اسانس به داروها، کودکان میتوانند داروها را راحتتر مصرف نمایند. همچنین اسانسهای خوراکی در ترکیبات کرمهای پوستی نیز وجود دارند. این اسانسها به عنوان مواد اولیه در محصولات آرایشی و بهداشتی، شامپو، لوسیون، صابون، خمیر دندان و… نیز به کار میرود.
آشنایی با بهترین اسانس های خوراکی
اسانسهای خوراکی در انواع طعمها وجود دارند که شما با توجه به نیاز خود میتوانید هر یک از آنها را خریداری نمایید. در ادامه به معرفی بهترین اسانس های خوراکی که بسیار پرکاربرد هستند، میپردازیم.
· اسانس خوراکی وانیل
اسانس وانیل یکی از بهترین اسانسها بوده که در تهیه کیکها و دسرها بسیار کاربرد دارد. این اسانس طعمی شیرین و دلچسب به دسر بخشیده و عطری بینظیر برای کیک شما ایجاد میکند. از اسانس وانیل برای آماده کردن دسر و کرمهایی نظیر کرم کارامل نیز استفاده میگردد.
· اساس خوراکی لیمو
از بهترین اسانس های خوراکی میتوان به لیمو با عطر تازه و طعم مرکباتی آن اشاره کرد. این اسانس انتخاب بسیار مناسبی برای دسرها و غذاهای سبک است که افزودن چند قطره از آن طعمی بینظیر به کیک و شیرینی شما میبخشد. برای ایجاد تازگی و عطری خاص در سسها نیز میتوانید اسانس لیمو را به آنها اضافه نمایید.
· اسانس خوراکی دارچین
با استفاده از اسانس دارچین طعمی گرم و دلپذیر به بسیاری از غذاها و نوشیدنیهای خود ببخشید. اسانس دارچین طعم و عطری تسکیندهنده به نوشیدنیهای گرم نظیر چای و قهوه هدیه میکند. همچنین از این اسانس میتوان در پودینگها و دسرهای گرم استفاده کرد.
فر کانوکشن چیست و چه کاربردی دارد؟ برای کسب اطلاعات بیشتر و همچنین آشنایی کامل درباره این محصول پر کاربرد کلیک کنید.
· اسانس خوراکی بادام
این اسانس با عطر ملایمی که دارد برای شیرینیها و نوشیدنیهای گرم انتخاب بسیار مناسبی است. با افزودن چند قطره از اسانس بادام به خمیر میتوانید کیک و کلوچهای با طعم ملایم و مطلوب داشته باشید. همچنین افزودن اسانس بادام به نوشیدنیهای گرم طعمی منحصربهفرد به آنها میبخشد.
طرز استفاده از اسانس خوراکی
برای اینکه بتوانید از اسانس خوراکی به بهترین شکل ممکن استفاده کنید، باید با طرز استفاده از اسانس خوراکی که در ادامه آمده است، آشنا باشید:
· افزودن به خمیر کیک
یکی از رایجترین روشهای استفاده از اسانس خوراکی افزودن آن به خمیر کیک یا شیرینی است. البته برای اینکه از غالب شدن طعم آن جلوگیری کنید، میزان افزودن آن را با دقت اندازهگیری نمایید.
استند کیک چیست؟ اگر جزو افرادی هستید که به پخت و تزیین کیک علاقه دارید به شما پیشنهاد می شود روی لینک مورد نظر کلیک کنید.
· اضافه کردن به کرمها و فیلینگها
با اضافه کردن بهترین اسانس های خوراکی به کرمها میتوانید تنوع طعمی بیشتری را در این مواد غذایی ایجاد نمایید.
· افزودن اسانس به شربتهای قنادی و گلیزها
افزودن اسانس به شربتهای قنادی یا گلیز کیک طعم بینظیری به آنها میبخشد. به عنوان مثال با افزودن اسانس پرتقال به شربت میتوانید طعم و عطر آن را تقویت نمایید.
مزایای استفاده از اسانسهای خوراکی
استفاده از اسانسهای خوراکی مزایای متعددی دارد که این مزایا به شرح زیر هستند:
· راحتی در استفاده
اسانسهای خوراکی در بستهبندیهای کوچک و کاربردی به فروش میرسند و نیازی به آمادهسازی ندارند. برای استفاده از آنها تنها کافیست چند قطره از آن را به مواد غذایی خود اضافه کنید تا عطر و طعم مطلوبی برای شیرینی شما حاصل شود.
· تنوع طعم بالا
یکی از مزایایی که باعث محبوبیت استفاده از بهترین اسانس های خوراکی میشود، دسترسی آسان به طعمهای مختلف است. شما میتوانید به طعمهای متنوع از پرتقال و توت فرنگی گرفته تا بادام و وانیل دسترسی داشته باشید و با استفاده از آنها طعمهای جذاب و جدیدی برای کیک، دسر و نوشیدنی خود ایجاد نمایید.
· دارا بودن تاییدیههای معتبر بهداشتی
اسانسهای خوراکی موجود در بیک لند دارای تاییدیههای معتبر بهداشتی هستند و میتوانید با خیال راحت از آنها استفاده نمایید.
دسترسی به متنوعترین تجهیزات شیرینیپزی و کافیشاپ در بیک لند
در این مقاله به معرفی بهترین اسانس های خوراکی و کاربرد آنها در پخت کیک، شیرینی و تهیه دسر پرداختیم. شیرینیپزی و پخت نان از جمله حرفههایی هستند که به تجهیزات و مواد غذایی مختلفی نیاز دارند. اگر به دنبال فروشگاهی هستید که بدون نیاز به مراجعه حضوری و در سریعترین زمان به محصولات موردنظر خود دست یابید، بیک لند انتخاب بسیار مناسبی برای شما است. در صورتیکه قصد خرید محصولی را دارید، کافیست به سایت بیک لند مراجعه کنید و مشخصات محصول موردنظر را مطالعه نمایید.
کاربرد خمیر ترش چیست؟ برای آشنایی کامل درباره خمیر ترش کلیک کنید.
سوالات متداول
- چگونه اسانسهای خوراکی را نگهداری کنیم؟
پس از استفاده از اسانس خوراکی درب آن را بسته و اسانس را در مکانی خنک و تاریک نگهداری نمایید تا عطر و طعم آن حفظ شود.
- در هنگام استفاده از اسانسهای خوراکی چه نکات ایمنی را رعایت کنیم؟
به طور کلی اسانسها برای مصارف خوراکی ایمن هستند؛ اما استفاده بیش از حد و نادرست از آنها باعث ایجاد حساسیتهای گوارشی و پوستی میشود. بنابراین اسانسها را دور از دسترس کودکان نگه داشته و به مقدار مصرف آنها توجه نمایید.
- آیا از اسانسهای خوراکی در عطرسازی نیز استفاده میشود؟
بله، اسانسهای خوراکی در ساخت عطرها و اسپریهای خوشبو کننده کاربرد دارند.
نظرات
- نظر خود را بگویید