طرز استفاده از رینگ کیک

طرز استفاده از رینگ کیک + معرفی کامل آن

فهرست مطالب

اگر قصد دارید به حوزه قنادی و شیرینی‌پزی وارد شوید، باید بدانید که این حرفه به تجهیزات و ابزارهای مختلفی نیاز دارد. یکی از ابزارهای بسیار مهم در قنادی رینگ کیک است. این ابزار به قنادان کمک می‌کند به شکل‌های منحصربه‌فرد و مختلفی کیک و دسر تهیه کنند.‌ اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری در مورد اینکه رینگ کیک چیست؟ بدست آورید، در این مقاله از بیک لند با ما همراه باشید.

رینگ دسر چیست

رینگ کیک چیست؟

رینگ کیک یا رینگ دسر چیست؟ این سوالی است که ممکن است با شنیدن نام این وسیله برای ما پیش آید. در واقع این وسیله ابزاری حلقه‌ای شکل بوده که برای قالب‌گیری، پخت انواع کیک و برش زدن استفاده می‌شود. رینگ کیک ابزاری بسیار ساده بوده و به شما کمک می‌کند تا به صورت دقیق، یکدست و حرفه‌ای کیک و دسر تهیه کنید.
رینگ کیک در اشکال و اندازه‌های مختلفی تولید می‌شود. همچنین این وسیله از لحاظ جنس نیز تنوع بالایی دارد و انواع استیل ضد زنگ و آلومینیوم آن به دلیل مقاومت بالا انتخاب مناسبی برای استفاده در فر هستند. اگر به دنبال رینگ کیک در اشکال و ابعاد مختلف هستید، می‌توانید از فروشگاه بیک لند این وسیله را در مدل‌ها و سایزهای متنوع زیر مشاهده کنید:

  • رینگ تارت مثلث
  • رینگ تارت ساده 8 سانتی‌متر
  • رینگ تارت بیضی مشبک
  • رینگ تارت دالبری قطر10 سانتی‌متر
  • رینگ تارت طرح قلب قطر 10 سانتی‌متر
  • رینگ تارت مستطیل مشبک
    و…

در یک بحث تخصصی در انجمن CakeCentral، یکی از کاربران باتجربه توضیح می‌دهد:
«این رینگ‌ها توسط شیرینی‌پزهای حرفه‌ای برای تهیه کیک‌هایی با فیلینگ‌های نرم و روان استفاده می‌شوند. شما لایه‌های نازک کیک و فیلینگ کیک را داخل رینگ روی سینی می‌چینید، سپس در یخچال قرار می‌دهید تا سفت شود. وقتی نیاز به سرو دارید، کیک را از رینگ خارج می‌کنید؛ کیک سرد و کاملا فرم‌گرفته است.»

آشنایی با انواع رینگ کیک و دسر

پس از اینکه دانستید رینگ کیک چیست، نوبت آن رسیده که با انواع این وسیله پرکاربرد آشنا شوید. رینگ کیک و دسر تنوع بالایی داشته و از هر یک از آن‌ها برای اهداف خاصی استفاده می‌شود. از جمله مهم‌ترین انواع این وسیله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • رینگ تارت: این وسیله دارای لبه‌های کوتاه برای تهیه تارت‌های مختلف بوده و با استفاده از آن می‌توانید خمیر تارت را به صورت یکنواخت بپزید.
  • رینگ کیک: رینگ کیک برای پخت کیک‌های لایه‌ای، دسرهای سرد و چیز کیک انتخاب بسیار مناسبی است. با استفاده از این ابزار می‌توان لایه‌بندی کیک و خامه‌کشی دقیقی روی آن انجام داد. همچنین رینگ کیک دارای سایزهای مختلف بوده که می‌توانید از این محصول برای تهیه کیک‌های کوچک و بزرگ استفاده کنید.

رینگ کیک چیست

  • رینگ مونوپورشن: اگر به دنبال رینگ‌های کوچک برای تهیه دسرهایی نظیر موس، سوفله و پاناکوتا هستید، رینگ مونوپورشن انتخاب بسیار مناسبی برای شما بوده و می‌توانید برای تهیه دسرها در جشن و مهمانی‌های خود از آن استفاده کنید.
  • رینگ برش: رینگ برش همانطورکه از نامش پیداست، برای برش‌های دقیق خمیر شیرینی، فوندانت یا بیسکویت استفاده می‌شود. این برش‌ها نیز در اشکال مختلف هندسی نظیر دایره، مربع، قلب و… وجود دارند.

کاربرد رینگ کیک چیست؟

رینگ کیک و دسر کاربردهای متعددی دارد که به شرح زیر هستند:

پخت کیک و تارت

رینگ‌های استیل به دلیل مقاومت بالا در برابر حرارت برای پخت کیک و تارت انتخاب مناسبی هستند.

قالب‌گیری دسرها به صورت لایه‌ای

برای تهیه دسرهایی نظیر تیرامیسو، چیز کیک و پاناکوتا از رینگ شیرینی‌پزی استفاده می‌شود. این رینگ‌ها لایه‌هایی منظم و زیبا ایجاد می‌کنند.

ایجاد ظاهری جذاب برای کیک و دسر

از دیگر کاربردهای رینگ کیک و دسر می‌توان به ایجاد حلقه‌های شکلاتی یا کارامل برای زیباسازی کیک و دسر اشاره کرد. این رینگ‌ها برای طراحی‌های ظریف و مدرن انتخاب بسیار مناسبی هستند.

فرم‌دهی به خمیر شیرینی

اگر به دنبال وسیله‌ای هستید تا با استفاده از آن بتوانید اشکالی دقیق و منظم ایجاد کنید، رینگ کیک انتخاب بسیار مناسبی برای شما است. این وسیله می‌تواند برش‌های یکنواخت روی خمیر بیسکویت، شیرینی‌های خشک و حتی خمیر پای ایجاد نماید.

مزایای استفاده از رینگ دسر چیست؟

مزایای استفاده از رینگ کیک و دسر به شرح زیر هستند:

  • کیفیت بالا

با استفاده از رینگ کیک و دسر می‌توانید کیک‌هایی با کیفیت بالا و مشابه با قنادی‌ها داشته باشید.

  • ایجاد شکل یکنواخت

با استفاده از این وسیله لایه‌های کیک و دسر با شکل و ارتفاعی دقیق آماده می‌شوند.

  • تمیزی و دقت بسیار

استفاده از رینگ دسر از پخش شدن خمیر یا خامه در اطراف قالب جلوگیری می‌کند.

  • تنوع بالا

این وسیله تنوع بالایی از لحاظ کارکرد داشته و برای پخت، برش، تزیین و قالب‌گیری از آن استفاده می‌شود.

مزایای استفاده از رینگ کیک

رینگ‌های شیرینی‌پزی در انواع مختلفی نظیر رینگ تارت، رینگ کیک، رینگ مونوپورشن و رینگ برش تولید می‌شوند. این ابزارها در پخت کیک، قالب‌گیری دسرها به صورت لایه‌ای، فرم‌دهی به خمیر شیرینی و ایجاد ظاهری جذاب برای کیک و دسر کاربرد دارند.

آشنایی با طرز استفاده از رینگ کیک

در طرز استفاده از رینگ کیک باید چند نکته را در نظر داشته باشید:

چرب کردن رینگ

یکی از مشکلات شایع هنگام تهیه کیک، چسبیدن خمیر یا کیک به سطح داخلی رینگ است. برای رفع این مشکل می‌توانید از کمی کره یا اسپری روغن روی سطح داخلی رینگ استفاده کنید.

استفاده از کاغذ روغنی

استفاده از کاغذ روغنی خانگی در کف قالب به ایجاد ظاهر بهتر کیک و دسر شما کمک می‌کند.

خنک شدن کیک

پس از پخت کیک کمی صبر کنید تا کیک شما خنک شده و رینگ را از آن جدا نمایید.

راهنمای خرید رینگ کیک و دسر

در خرید رینگ کیک و دسر توجه به نکات زیر حائز اهمیت است:

  • سایز رینگ
    خرید رینگ کیک و دسر در سایز‌های مختلف باعث می‌شود که دست شما برای تهیه انواع کیک و دسر باز باشد.
  • جنس
    اگر به دنبال بهترین جنس رینگ کیک و دسر هستید، رینگ‌هایی از جنس استیل ضد زنگ انتخاب بسیار مناسبی برای شما بوده و دوام بالایی دارند.
  • لبه‌های صاف
    رینگ‌های کیکی که لبه‌های صاف دارند، برش‌های تمیز و دقیقی ایجاد می‌کنند.

انتخاب رینگ کیک

نکات مهم برای نگهداری از رینگ کیک

پیش از استفاده از رینگ کیک و دسر این وسیله را با آب گرم و صابون شسته و سپس آن را خشک کنید. استفاده از وسایل تیز نظیر چاقو در این وسیله ممنوع بوده و باعث آسیب آن می‌شود. توجه داشته باشید که این وسیله را بیش از حد گرم نکرده و آن را در فر با دمای مناسب قرار دهید.
این وسیله به راحتی تمیز می‌شود. بنابراین از مواد شیمیایی قوی برای پاک کردن آن استفاده نکنید. پس از شستن رینگ کیک، آن را با پارچه نرم خشک نمایید. با استفاده از نکات اشاره شده می‌توانید طول عمر رینگ کیک و دسر خود را افزایش دهید.

پیش از استفاده از رینگ کیک باید آن را چرب کرد. همچنین برای جدا کردن کیک از رینگ صبر کنید تا کیک خنک شود. توجه به نکاتی نظیر سایز رینگ، جنس و دارا بودن لبه‌های صاف هنگام خرید این محصول بسیار اهمیت دارد.

خرید با کیفیت‌ترین تجهیزات قنادی از بیک لند

در این مقاله به طرز استفاده از رینگ کیک پرداختیم و مزایا و کاربردهای استفاده از این محصول را بررسی کردیم. برای اینکه بتوانید کیک و شیرینی مشابه با قنادی‌ها تهیه کنید، استفاده از ابزارهای حرفه‌ای بسیار حائز اهمیت است. با مراجعه به فروشگاه بیک لند می‌توانید لوازم قنادی، آشپزی و کافی‌شاپ را در کیفیت و تنوع بالا مشاهده نمایید. اگر برای خرید این محصولات به اطلاعات بیشتری نیاز داشتید، از طریق شماره تماس درج شده در سایت با کارشناسان بیک لند در ارتباط باشید.

سوالات متداول

آیا رینگ کیک را باید چرب کرد؟
بله، برای جلوگیری از چسبیدن کیک پیش از استفاده باید این قالب را چرب کرد.

رینگ کیک چه تفاوتی با قالب‌های دیگر دارد؟
این وسیله از لحاظ شکل ظاهری با دیگر قالب‌ها متفاوت است.

چگونه رینگ کیک را تمیز کنیم؟
پس از هر بار استفاده، این وسیله را با کمک آب گرم و مایع ظرفشویی بشویید.

بهترین جنس رینگ کیک چیست؟
استیل ضد زنگ بهترین جنس برای رینگ کیک یا دسر است.

دسته بندی ها

آخرین بلاگ ها

ارسال رایگان بیک لند

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *