
کیک فوندانت بهتره یا خامه ای
- بدون نظر
کیکها به عنوان یکی از محبوبترین دسرها در جشنها و مهمانی و شناخته میشوند. اگر قصد سفارش یا تهیه کیک را داشته باشید، حتما با این سوال مواجه میشوید که کیک فوندانت بهتره یا خامه ای؟ انتخاب کیک فوندانت یا خامهای به عوامل مختلفی بستگی دارد. به عنوان مثال اگر تنها برایتان ظاهر جذاب و زیبایی کیک مهم است، خرید کیک فوندانت انتخابی مناسب بوده و اگر به طعم کیک اهمیت میدهید، کیکهای خامهای انتخاب بهتری برای شما هستند. مجله Glamour and Grace نیز اشاره میکند که اگر طعم برای شما اولویت دارد، کیک خامهای انتخاب بهتری است. اگر میخواهید بیشتر با ویژگیها و مزایای هر یک از این دو کیک آشنا شوید، در ادامه این مقاله از بیک لند با ما همراه باشید.
مقایسه کیک فوندانت و خامهای از جنبههای مختلف
برای اینکه بدانید کیک فوندانت بهتره یا خامه ای، باید این دو کیک را از جنبههای مختلفی با یکدیگر مقایسه کنید. در جدول زیر، تفاوتهای اصلی این دو کیک را مشاهده میکنید:
ویژگیها | کیک فوندانت | کیک خامهای |
شکل ظاهری | ظاهر یکدست، انعطافپذیری بالا،
ایجاد طرحهای پیچیده، رنگپذیری بالا |
بافت نرم و لطیف، ایجاد طرحهای ظریف و مینیمال، تزیین کیک با میوههای مختلف |
مقاومت در برابر دما | مقاومت بالا در برابر دما | آب شدن خامه با قرار گرفتن در هوای گرم |
طعم | خنثی | شیرین و کرهای |
قیمت | قیمت بالا به دلیل طراحی پیچیده | قیمت مناسب |
مزایا و معایب کیک فوندانت
برای اینکه بدانید کیک فوندانت بهتره یا خامه ای، باید با مزایا و معایب هر یک از این دو کیک آشنا شوید تا انتخابی مناسب داشته باشید.
- مزایا
مزایای کیک فوندانت به شرح زیر است:
ماندگاری بالا
فوندانت ماندگاری بیشتری نسبت به خامه داشته و میتوان آن را چندین روز در یخچال نگه داشت.
ایجاد طرحهای مختلف و پیچیده
فوندانت انعطافپذیری بالایی داشته و با استفاده از آن میتوان روی کیک طرحهای مختلفی ایجاد نمود. علاوه بر آن ابزار فوندانت متنوعی وجود دارد که می توان از آن ها استفاده کرد.
صاف و یکدست بودن کیک
فوندانتی که روی کیک قرار میگیرد، سطحی صاف و یکنواخت را برای کیک ایجاد میکند.
تنوع رنگی زیاد
فوندانت قابلیت رنگپذیری بالایی دارد. بنابراین شما باتوجه به تم جشن یا تولد میتوانید فوندانت را به رنگ دلخواه خود درآورید.
- معایب
کیک فوندانت علاوهبر مزایای متعدد، معایبی نیز دارد که این معایب به شرح زیر هستند:
قیمت بالا
قیمت مواد اولیه تشکیلدهنده فوندانت بالا بوده و همین موضوع باعث افزایش قیمت کیک فوندانت شده است.
طعم خمیری
کیک فوندانت طعم خمیری دارد و ممکن است برای بسیاری از افراد خوشایند نباشد.
سخت بودن برش
فوندانت حالت کشسانی داشته و ممکن است در هنگام برش کیک با کمی سختی مواجه شوید.
نیاز به مهارت بالا
از آنجاییکه با استفاده از فوندانت میتوان طرحهای سخت و پیچیده ایجاد کرد، کار با آن نیاز به مهارت بالایی دارد.

مزایا و معایب کیک خامهای
کیکهای خامهای نیز همانند کیکهای فوندانت مزایا و معایب متعددی دارند که توجه به آنها باعث میشود انتخاب مناسبی داشته باشید.
- مزایا
از مزایای کیکهای خامهای میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
طعم دلنشین
کیکهای خامهای به دلیل به کار رفتن خامه در آن طعم بسیار دلنشینی دارند.
تنوع بالا در طرحهای ساده
با استفاده از ابزارهای مختلف میتوان طرحهای زیبایی روی کیکهای خامهای ایجاد کرد.
راحتی در استفاده
استفاده از خامه بسیار آسان بوده و برخلاف فوندانت نیاز به مهارت خاصی نیست.
قیمت مناسب
خامه نسبت به فوندانت قیمت مناسبتری دارد. بنابراین قيمت تمام شده کیک خامهای معمولا پایینتر از کیک فوندانت خواهد شد.
- معایب
کیک خامهای علاوهبر مزایای متعددی که دارد، دارای معایبی نیز هست که به شرح زیر هستند:
محدودیت در ایجاد طرحهای سخت
به وسیله خامه نمیتوان طرحهای سخت ایجاد نمود.
ماندگاری پایین
خامه به سرعت آب میشود و برای نگهداری باید کیک را در یخچال قرار دهید.
نگهداری سخت
خامه با قرار گرفتن در معرض گرما آسیب میبیند و ظاهر آن خراب میشود.
بخوانید: معرفی روش زود خشک شدن فوندانت
بیک لند، بهترین مرجع برای خرید وسایل قنادی
خامه پرچرب برای تهیه کیک خامهای گزینه مناسبتری بوده و طعم مطلوبی به کیک میبخشد.
فوندانت در برابر گرما مقاومت بیشتری دارد.
قیمت تقریبی هر کیلو فوندانت حدود 200 هزار تومان است.
برای اینکه کیک خامهای در هنگام حمل آسیب نبیند، از جعبههای مخصوص استفاده کنید.
نظرات
- نظر خود را بگویید