تارت توت فرنگی به عنوان یکی از محبوبترین و خوش طعمترین شیرینیها شناخته شده که لایههای مختلفی دارد. بافت این شیرینی بسیار سبک و نرم بوده و دسری مناسب و شیک برای پذیرایی در مهمانیها است. این تارت میوهای به روشهای مختلفی تهیه میشود که در ادامه به چگونگی طرز تهیه تارت توت فرنگی آسانترین روش میپردازیم.
فهرست محتوا
- مواد مورد نیاز برای آماده کردن تارت توت فرنگی
- آشنایی با مراحل تهیه تارت توت فرنگی
- نتیجهگیری
- خرید باکیفیتترین لوازم قنادی و شیرینیپزی از بیک لند
مواد مورد نیاز برای طرز تهیه تارت توت فرنگی
آشنایی با مواد لازم برای تهیه این تارت میوهای یکی از مهمترین مراحل آمادهسازی این دسر است. در ادامه مواد لازم برای تهيه خمیر و قسمت میانی این تارت خوشمزه را معرفی میکنیم.
· مواد لازم برای تهیه خمیر تارت توت فرنگی
مواد لازم برای تهیه خمیر این تارت میوهای عبارتند از:
- آرد: یک و سه چهارم پیمانه
- شکر پودر شده: 30 گرم
- سفیده تخممرغ: یک عدد
- کره: 115 گرم
- زرده تخممرغ: یک عدد
- وانیل: یک و چهار قاشق چایخوری
- شیر سرد: 40 گرم
- نمک: به مقدار لازم
· مواد میانی تارت توت فرنگی
مواد میانی تارت توت فرنگی به شرح زیر هستند:
- توت فرنگی: 20 عدد
- شکر: 150 گرم
- شیر: دو و نیم پیمانه
- نشاسته ذرت: 40 گرم
- زرده تخممرغ: 2 عدد
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- شکر: 150 گرم
آشنایی با مراحل تهیه تارت توت فرنگی
برای اینکه یک تارت خوشمزه داشته باشید، باید با مراحل طرز تهیه تارت توت فرنگی به خوبی آشنا باشید که این مراحل به ترتیب عبارتند از:
· مرحله اول
اولین مرحله برای تهیه تارت توت فرنگی آماده کردن خمیر آن است. الک کردن آرد باعث میشود که خمیر شما بافت بهتری داشته باشد. بنابراین آرد را به همراه نمک سه بار الک کرده و درون دستگاه غذاساز بریزید. پس از انجام این کار کره خرد شده که به دمای محیط رسیده است را به آرد اضافه نمایید.
سپس با استفاده از غذاساز آرد و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. پس از اینکه آرد و کره به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند، مواد دیگری نظیر زرده تخممرغ، وانیل و پودر شکر را به آرد و کره اضافه نمایید. این مواد باید به خوبی با یکدیگر ترکیب و یکدست شوند.
· مرحله دوم
در مرحله دوم نوبت به اضافه کردن شیر یا آب سرد به مواد میرسد. در واقع افزودن شیر یا آب سرد به مواد باعث یکدست شدن خمیر خواهد شد. در هنگام ریختن شیر توجه داشته باشید تا خمیر خیلی شل نشود. هنگامیکه خمیر به انسجام لازم رسید، آن را از دستگاه خارج کرده و به چانههای مختلف تقسیم نمایید. در این مرحله خمیر باید استراحت کند. بنابراین آن را در یک کیسه پلاستیکی و درون یخچال قرار دهید. پس از یک ساعت میتوانید خمیر را از یخچال بیرون آورید.
· مرحله سوم
پس از بیرون آوردن خمیر از یخچال آن را پهن کنید و در قالب بگذارید. سپس با استفاده از وردنه خمیر را به ضخامت دلخواه خود درآورید. ضخامت 2 تا 3 میلیمتر بهترین اندازه برای خمیر است. سپس خمیر را درون قالب تارت گذاشته تا دیوارههای قالب به خوبی با خمیر پوشانده شوند. در نهایت قالب را همراه با خمیر در یخچال قرار داده و حدود نیم ساعت به خمیر استراحت دهید.
بیشتر بخوانید: تفاوت جوش شیرین و بکینگ پودر در چیست؟
· مرحله چهارم
پیش از قرار دادن تارت درون فر باید فر را گرم نمایید. بنابراین فر را در دمای 180 درجه تنظیم کرده و اجازه دهید تا به خوبی گرم شود. سپس خمیر را از یخچال بیرون آورید و با استفاده از چنگال در قسمت زیرین آن سوراخهایی را ایجاد کنید. این کار به پخته شدن خمیر کمک میکند.
برای پخت خمیر قالب را در طبقه وسط فر به مدت یک ربع قرار دهید تا خمیر کمی پخته شود. سپس سفیده تخم مرغ را با استفاده از همزن هم زده و با کمک برس آن را روی خمیر بمالید. مجددا خمیر را به مدت 20 دقیقه درون فر بگذارید و هنگامیکه طلایی و پخته شد، آن را بیرون آورید.
· مرحله پنجم
در هنگام پخت خمیر باید مواد میانی تارت را آماده نمایید. بنابراین زرده تخم مرغ، شکر، نشاسته ذرت و وانیل را درون ظرفی ریخته و آن را با همزن دستی به خوبی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس شیر را تا حد مناسبی گرم کنید. توجه داشته باشید که شیر به هیچ عنوان نجوشد.
پس از گرم شدن شیر آن را به مواد اضافه نمایید. در این مرحله باید با استفاده میکسر قنادی مواد را به خوبی هم بزنید تا یک دست شوند. برای اینکه زرده تخممرغ سفت نشود، آن را به صورت مداوم هم بزنید. سپس مواد را روی شعله بگذارید تا هنگامیکه همانند فرنی به غلظت مناسب برسند. پس از رسیدن مواد به غلظت موردنظر اجازه دهید تا مواد خنک گردند.
· مرحله ششم
پس از اینکه خمیر خنک شد، مواد میانی خنک را روی آن ریخته و با استفاده از قاشق آن را صاف و یکدست نمایید. در این مرحله میتوانید توت فرنگیها را برش زده و روی تارت قرار دهید. سپس تارت توت فرنگی را 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی منسجم شود. پس از گذشت این مدت میتوانید از طعم بینظیر تارت میوهای خود لذت ببرید. همچنین میتوانید از شکلات واقعی برای تزیئن استفاده نمایید.
نتیجهگیری
در این مقاله به بررسی چگونگی تهیه تارت توت فرنگی پرداختیم و فوت و فنهای لازم برای آماده کردن این دسر خوشمزه را بیان کردیم. شما میتوانید در مهمانیهای خود این تارت خوشمزه را آماده کنید و لحظات بینظیری را برای مهمانان خود به ارمغان آورید. توجه داشته باشید که تهیه این تارت میوهای بسیار آسان است و برای آماده کردن آن تنها کافیست به نکات اشاره شده در مقاله توجه نمایید.
خرید باکیفیتترین لوازم قنادی و شیرینیپزی از بیک لند
اگر از آن دسته افرادی هستید که به آشپزی و پخت کیک و شیرینی بسیار علاقه دارید، در مرحله اول باید لوازم قنادی مخصوص این کار را خریداری نمایید. بیک لند به عنوان یک فروشگاه تخصصی در حوزه فروش تجهیزات آشپزی، شیرینیپزی و نانوایی شناخته شده که با کیفیتترین محصولات را با مناسبترین قیمت به فروش میرساند. اگر شما نیز قصد خرید این محصولات را دارید، کافیست به سایت بیک لند مراجعه کرده و در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با استفاده از شماره تماس موجود در سایت با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید.