حتما شما نیز تاکنون به این قضیه پی بردهاید که خامه تزیینی که روی کیکها استفاده میشود، با خامه معمولی تفاوتهای بسیاری دارد. برای تهیه شیرینی، کیک و رولت از خامه قنادی استفاده میکنند. همچنین بافت خامه قنادی با خامههای معمولی متفاوت بوده و به راحتی شکلهای مختلفی را به خود میگیرد. شاید برای شما سوال پیش آید که آیا میتوان با استفاده از خامه معمولی خامه قنادی را تهیه کرد؟ پاسخ ما به این سوال مثبت است و در ادامه مقاله طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه را بررسی میکنیم.
فهرست محتوا
- مواد لازم برای آماده کردن خامه قنادی خانگی
- چگونگی تهیه خامه قنادی با استفاده از خامه صبحانه
- نحوه تثبیت کردن خامه قنادی
- نکات مهم برای تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه
- نتیجهگیری
- بیک لند بهترین مجموعه برای تهیه لوازم قنادی و آشپزی
مواد لازم برای آماده کردن خامه قنادی خانگی
برای تهیه خامه قنادی خانگی خوشمزه از مواد زیر استفاده میشود:
- خامه پرچرب سرد: یک و یک چهارم فنجان
- وانیل: سه چهارم قاشق چایخوری
- پودر قند: 2/1 پیمانه
چگونگی تهیه خامه قنادی با استفاده از خامه صبحانه
در طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه و شکر باید توجه داشته باشید که پیش از هر کاری کاسه بزرگ استیل یا مسی موردنظر را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملا سرد شود. همچنین پیش از اضافه کردن خامه صبحانه آب اضافی روی آن را گرفته و آن را به مدت چند ساعت در فریزر بگذارید. بعد از انجام این کار خامه را همراه با وانیل و پودر قند داخل کاسه ریخته و آنها را با یکدیگر به خوبی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مخلوط حاصل شده را به مدت نیم ساعت در فریزر بگذارید. سپس آن را از فریزر بیرون آورده و دوباره هم زده و مجدد به داخل فریزر بازگردانید. پس از گذشت نیم ساعت خامه را از فریزر بیرون آورده و مواد آن را با سرعت متوسط هم بزنید تا فرم خامه به صورت قلههای ریز و نرم درآید. در نهایت خامه کیک شما آماده است و میتوانید از آن برای تهیه کیک و شیرینیهای خامهای و خوشمزه استفاده کنید. همچنین برای اینکه بتوانید کیکی با ظاهری زیبا تر داشته باشید می توانید از قالب کیک سیلیکونی استفاده کنید.
نحوه تثبیت کردن خامه قنادی
یکی از مهمترین مواردی که در طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه باید در نظر داشته باشید، سرد بودن مواد است. سرد بودن مواد به اندازهای اهمیت دارد که میتوانید زیر ظرف خامه از یخ استفاده نمایید. همچنین در تهیه خامه باید آن را به خوبی هم بزنید تا کاملا سفت شده و سپس پودر قند را به آن بیفزایید. پودر قند سبب فرم بهتر و تثبیت بیشتر خامه قنادی خواهد شد.
اگر می خواهید طرز تهیه فوم قهوه با همزن را یاد بگیرید می توانید به مقاله مورد نظر بروید.
نکات مهم برای تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه
از جمله نکات مهم و تکمیلی برای تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- توجه داشته باشید که خامه فرم گرفته با خامه غلیظ متفاوت است. یه عنوان مثال خامه غلیظ چربی بالاتری نسبت به خامه قنادی دارد.
- از خامه کیک میتوانید برای تزیین روی کیک، لایههای میانی آن و شیرینی استفاده کنید.
- بهتر است از خامه کیک خود بلافاصله استفاده نمایید. البته اگر قصد نگهداری بیشتر آن را دارید، میتوانید این خامه را به مدت 24 ساعت در یک ظرف دردار نگهداری کنید. پس از گذشت 24 ساعت خامه قنادی فرم خود را از دست می دهد و آبکی خواهد شد. بنابراین باید مجدد خامه را هم بزنید، البته داشتن استند کیک هم می تواند به زیبایی ان کمک کند.
در این مقاله به بررسی روش درست كردن خامه قنادی خانگی اشاره کردیم. اگر شما نیز قصد تهیه خامه کیک به این روش را دارید، با استفاده از نکات اشاره شده بهترین خامه قنادی را در منزل تهیه نمایید. توجه داشته باشید که سرد بودن مواد اولیه و خوب هم زدن خامه در کیفیت نهایی آن نقش بسیار مهمی دارد. همچنین شما می توانید با قالب کیک کمربندی کیک با ظاهر زیباتری درست کنید.
بیک لند بهترین مجموعه برای تهیه لوازم قنادی و آشپزی
اگر از آن دسته افرادی هستید که به قنادی و آشپزی بسیار علاقمندید، تهیه لوازم مربوط به این کار بسیار اهمیت دارد. بیک لند به عنوان بهترین مجموعه در حوزه فروش لوازم قنادی و آشپزی فعالیت میکند که این محصولات را از بهترین برندهای روز دنیا برای شما در نظر گرفته است. برای مشاهده مشخصات این محصولات و خرید آنها کافیست به سایت بیک لند مراجعه کنید. همچنین اگر به اطلاعات بیشتری نیاز دارید، از طریق شماره تماس درج شده در سایت با کارشناسان بیک لند در ارتباط باشید تا راهنماییهای لازم در اختیار شما قرار گیرد.