لاته و آیس لاته به عنوان محبوبترین نوشیدنیها شناخته میشوند. برخی از افرادی که به این دو نوشیدنی علاقه دارند، ممکن است از تهیه آن در خانه خودداری نمایند. زیرا تصور میکنند که تهیه این نوشیدنیها کاری بسیار سخت خواهد بود. همچنین برخی دیگر از افراد نگران هزینههای لازم برای تهیه این دو نوشیدنی هستند. زیرا گمان کرده که برای تهیه آیس لاته و لاته به دستگاههای بسیار خاصی نیاز خواهد بود. اگر شما نیز به دنبال طرز تهیه لاته و آیس لاته در منزل هستید، در این مقاله از بیک لند با ما همراه باشید تا به طور کامل به بررسی موضوع بپردازیم.
فهرست محتوا
- چگونگی تهیه لاته خانگی خوشمزه بدون دستگاه
- نکات مهم برای تهیه لاته خانگی بدون دستگاه
- نحوه تهیه لاته خانگی با استفاده از دستگاه
- چگونگی تهیه آیس لاته در خانه بدون دستگاه
- نکات مهم برای تهیه آیس لاته در خانه بدون دستگاه
- نحوه تهیه آیس لاته در خانه با دستگاه
- نتیجهگیری
- بیک لند بهترین فروشگاه برای تهیه لوازم قنادی و شیرینیپزی
چگونگی تهیه لاته خانگی خوشمزه بدون دستگاه
طرز تهیه قهوه لاته بدون دستگاه بسیار آسان بوده و شما تنها به مواد زیر نیاز دارید:
- قهوه فوری: یک قاشق غذاخوری
- شکر: یک قاشق مرباخوری
- شیر: یک پیمانه
- آب جوش: 2 قاشق غذاخوری
قهوه لاته معمولا با استفاده از اسپرسو تهیه میشود اما شما میتوانید آن را با قهوه فوری نیز تهیه نمایید.
· مراحل تهیه لاته خانگی بدون دستگاه
مراحل طرز تهیه لاته خانگی بدون دستگاه به شرح زیر است:
- مرحله اول
در مرحله اول باید شیرجوش را روی حرارت ملایم قرار دهید و شیر را داخل آن بریزید تا بجوشد.
- مرحله دوم
در این مرحله نوبت به آماده کردن قهوه میرسد. بنابراین در فنجانی که آماده کردهاید، قهوه فوری و شکر را بریزید و به آن آب جوش اضافه کنید. سپس این ترکیبات را به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند.
- مرحله سوم
سپس شیر را درون ظرفی دربدار ریخته و آن را به اندازهای تکان دهید تا کاملا کف کند. البته برای کف کردن شیر میتوانید از فرنچ پرس نیز استفاده نمایید. همچنین استفاده از همزن برقی یا دستی نیز برای کف کردن شیر کمککننده خواهد بود.
- مرحله چهارم
پس از انجام مراحل اشاره شده شیر را به فنجان قهوه خود اضافه نمایید تا فنجان کاملا پر شده و روی آن را کف بپوشاند.
- مرحله نهایی
در نهایت لاته خانگی شما آماده نوشجان کردن است.
نکات مهم برای تهیه لاته خانگی بدون دستگاه
از جمله مهمترین نکات برای تهیه یک لاته خانگی بدون استفاده از دستگاه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- برای تهیه لاته از قهوه باکیفیت و تازه استفاده کنید تا طعم و عطر لاته شما بینظیر شود.
- برای آماده کردن لاته باید نسبت شیر، قهوه و قند را رعایت نمایید. در تهیه این نوشیدنی معمولا از نسبت یک به دو برای قهوه و شیر استفاده میشود.
- اگر به لاته شیرین علاقه دارید، میتوانید در آن از سیروپ یا عسل استفاده کنید.
- برای تهیه فوم شیر بدون دستگاه، شیر را گرم کرده و با همزن به خوبی هم بزنید تا حجم بگیرد و اندازه آن دو برابر شود.
- در تهیه لاته از شیر تازه و باکیفیت استفاده کنید.
- برای گرم کردن لاته خود میتوانید از مایکروفر کمک بگیرید.
نحوه تهیه لاته خانگی با استفاده از دستگاه
در طرز تهیه لاته چگونگی تهیه فوم شیر و اسپرسو بسیار اهمیت دارد. بنابراین شما میتوانید از روشهای مختلف که استفاده از دستگاه یکی از این روشهاست، کمک بگیرید مانند کمک از دستگاه آسیاب قهوه برای درست کردن ان. همچنین برای آماده کردن فوم شیر نیز روشهای گوناگونی وجود دارد که استفاده از دستگاه اسپرسوساز مجهز به نازل شیر یکی از این روشها خواهد بود. مواد لازم برای تهیه لاته خانگی با استفاده از دستگاه به شرح زیر است:
- دانه قهوه یا پودر قهوه اسپرسو: 18 گرم
- شیر پرچرب: یک فنجان
- سیروپ وانیل و شیرین کنندههای دلخواه: به مقدار لازم
· مراحل تهیه لاته خانگی با دستگاه:
برای آماده کردن لاته خانگی با دستگاه به وسایلی نظیر انواع دستگاه قهوه ساز اتوماتیک که شامل دستگاه اسپرسوساز، موکاپات، قهوهساز کپسولی و ایروپرس میشوند، آسیاب قهوه، فنجان قهوه و تراشههای شکلات یا دارچین نیاز است. برای تهیه قهوه لاته خانگی با دستگاه باید مراحل زیر را طی کنید:
- مرحله اول
پیش از انجام هر کاری دانههای قهوه را با ترازو اندازهگیری کرده و آنها را آسیاب کنید.
- مرحله دوم
در این مرحله نوبت به تهیه اسپرسو میرسد. برای انجام این کار دستگاه اسپرسوساز و پورتا فیلتر را از قبل گرم کرده و قهوه آسیاب شده را به صورت مساوی در پورتا فیلتر پخش نمایید. سپس تفالههای قهوه را محکم کوبیده و یک یا دو شات اسپرسو در یک فنجان بریزید.
- مرحله سوم
اضافه کردن سیروپ دلخواه کاملا اختیاری است. برای انجام این کار کافیست یک یا دو قاشق سیروپ دلخواه نظیر کارامل، وانیل و… را به اسپرسو آماده شده اضافه کنید.
- مرحله چهارم
پس از اضافه کردن سیروپ نوبت به فومدار کردن شیر میرسد. برای انجام این کار شیر را داخل میلک پیچر ریخته و نازل بخار را کمی بیرون از مرکز داخل شیر ببرید. سپس دستگاه بخار را روشن کرده تا شیر کف کند و به بافت مخملی و فومی شکل خود برسد.
- مرحله پنجم
در این مرحله لازم است شیر فوم داده شده را روی قهوه خود به آرامی و به صورت کاملا پیوسته بریزید. برای انجام این کار میتوانید از یک قاشق کمک بگیرید تا شیر به صورت یکنواخت با اسپرسو ترکیب شود.
- مرحله نهایی
پس از انجام مراحل اشاره شده باید فومی که باقی مانده است را روی لاته بریزید. همچنین اگر به ایجاد طرح روی لاته علاقه دارید، میتوانید طرح دلخواه خود را روی لاته ایجاد نمایید.
چگونگی تهیه آیس لاته در خانه بدون دستگاه
برای تهیه آیس لاته در خانه به مواد زیر نیاز دارید:
- اسپرسو: 2 فنجان
- شکر یا عسل: یک قاشق غذاخوری
- شیر: یک فنجان
- یخ: 5 تا 6 تکه
· مراحل تهیه آیس لاته خانگی بدون دستگاه
مراحل تهیه آیس لاته خانگی بدون دستگاه عبارت است از:
- مرحله اول
در طرز تهیه آیس لاته پیش از هر چیزی باید قهوه را دم کرده و اجازه دهید 2 تا 3 دقیقه بگذرد تا کمی خنک شود.
- مرحله دوم
سپس شیر یا عسل را به اسپرسو اضافه و حل کنید.
- مرحله سوم
پس از انجام این مراحل باید لیوان موردنظر برای سرو آیس لاته را با تکههای یخ پر کنید و شیر را روی یخ ریخته و بلافاصله دو فنجان اسپرسو را به مواد اضافه نمایید.
- مرحله نهایی
پس از انجام مراحل اشاره شده، آیس لاته شما آماده نوشجان کردن است و میتوانید آن را در کنار کیک سرو کنید.
نکات مهم برای تهیه آیس لاته در خانه بدون دستگاه
در طرز تهیه آیس لاته نکات زیر را در نظر داشته باشید:
- توصیه میشود از خامه سنگین یا نیمه سنگین برای آماده کردن آیس لاته استفاده نکنید.
- برای آماده کردن آیس لاته در خانه میتوانید از انواع شیرها نظیر شیر گاو، سویا، نارگیل و شیر بادام استفاده کنید.
- درصورتیکه به کافئین بالا حساسیت دارید، میتوانید از ترکیب یک شات اسپرسو بدون کافئین با یک شات اسپرسو معمولی استفاده نمایید.
نحوه تهیه آیس لاته در خانه با دستگاه
چگونگی تهیه آیس لاته در خانه با استفاده از دستگاه قهوه دمی بسیار آسان است و شما تنها به مواد و تجهیزات زیر نیاز دارید:
- دستگاه اسپرسوساز (اسپرسو ساز برقی، قهوهساز کپسولی، موکاپات)
- یخ: یک فنجان
- شیرینکننده دلخواه: به میزان لازم
- شیر: یک چهارم فنجان
- پودر قهوه: 14 تا 18 گرم
· مراحل تهیه آیس لاته خانگی با دستگاه
برای آماده کردن آیس لاته با استفاده از دستگاه باید مراحل زیر را طی کنید:
- مرحله اول
پیش از هر چیزی آماده کردن یک شات اسپرسو دابل بسیار اهمیت دارد. برای انجام این کار 18 گرم قهوه را با دستگاه اسپرسوساز دم کنید.
- مرحله دوم
در صورتیکه به شیرینکننده خاصی علاقه دارید، میتوانید در این مرحله شیرینکننده دلخواه خود را با اسپرسو ترکیب کنید.
- مرحله سوم
برای تهیه آیس لاته بهتر است از شیر سرد استفاده نمایید. زیرا شیر گرم باعث آب شدن یخهای درون لیوان میشود. اگر میخواهید فوم بهتری به شیر بدهید، از شیر گرم استفاده کنید.
اگر می خواهید طرز تهیه خامه کیک را به اسان ترین راه ممکن یاد بگیرید می توانید به مقاله مورد نظر سر بزنید.
- مرحله چهارم
پس از آنکه به شیر فوم داده شد، یخ را درون لیوان ریخته و اسپرسو را به آن اضافه کنید.
- مرحله پنجم:
در این مرحله شیر فوم داده شده را به سایر ترکیبات لیوان اضافه کرده و آنها را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.
- مرحله نهایی
پس از انجام مراحل اشاره شده آیس لاته شما آماده نوشجان کردن است.
در این مقاله به بررسی طرز تهیه آیس لاته و قهوه لاته پرداختیم و فوتوفنهای لازم برای آماده کردن آنها را بررسی کردیم. با استفاده از مراحل و نکات اشاره شده میتوانید در مدت زمانی کوتاه نوشیدنی خود را آماده کرده و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
بیک لند بهترین فروشگاه برای تهیه لوازم قنادی و شیرینیپزی
در صورتیکه به قنادی و شیرینیپزی علاقه دارید، داشتن تجهیزات لازم برای انجام این کار بسیار اهمیت دارد. فروشگاه بیک لند یک فروشگاه تخصصی در حوزه قنادی و آشپزی در ایران بوده که طیف وسیعی از محصولات قنادی و آشپزی را از برندهای معتبر دنیا برای طرفداران قنادی و آشپزی در نظر گرفته است. برای مشاهده هر یک از این محصولات به سایت بیک لند مراجعه کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق شماره تماس موجود در سایت با کارشناسان بیک لند در ارتباط باشید.