خمیر پیتزا ایتالیایی پفکی

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی حرفه ای

فهرست مطالب

برای اینکه یک پیتزای خوشمزه داشته باشید، تهیه خمیر پیتزای مناسب از اهمیت بالایی برخوردار است. برای داشتن خمیر پیتزای بی‌نقص باید آرد باکیفیت، آب ولرم، خمیر مایه سالم و دمای مناسب را فراهم نمایید. همچنین در مرحله پخت دمای فر و زمان آن نیز بر کیفیت خمیر پیتزا تاثیرگذار بوده و باعث پخت یک پیتزای لذیذ می‌شود. اگر شما نیز می‌خواهید با طرز تهیه خمیر پیتزا آشنا شوید، در این مقاله از بیک لند با ما همراه باشید.

چگونگی تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی پفکی

در طرز تهیه خمیر پیتزا حرفه ای ایتالیایی باید مواد زیر را آماده نمایید:

  • آرد: 3 لیوان
  • نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • آب ولرم: یک لیوان
  • پودر خمیر مایه فوری: یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر پیتزا حرفه ای

برای اینکه با طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی آشنا شوید، باید مراحل زیر را گام به گام طی کنید:

گام اول: پیش از هر چیزی ابتدا پودر خمیر مایه را با یک لیوان آب ولرم ترکیب کرده و آن‌ها را درون یک ظرف دردار قرار داده و اجازه می‌دهیم 5 تا 10 دقیقه در جای گرم قرار گیرد تا حجم خمیر مایه دو برابر شود.

گام دوم: پس از اینکه حجم خمیر مایه افزایش یافت، آرد را دو بار الک می‌کنیم تا کاملا صاف گردد. سپس آن را درون کاسه ریخته و وسط آرد را خالی و خمیر مایه را همراه با نمک و روغن زیتون درون آن می‌ریزیم.

گام سوم: پس از ریختن خمیر مایه و روغن زیتون در وسط آرد، مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و آن‌ها را ورز می‌دهیم تا خمیر کاملا یکدست شود. پس از اینکه خمیر یکدست شد، روی سطح صاف مقداری آرد پاشیده و خمیر را روی آن سطح قرار می‌دهیم. خمیر باید چند بار باز و بسته شود تا تمام هوای میان آن خارج گردد.

گام چهارم: بعد از اینکه خمیر آماده شد، یک قابلمه مناسب را با کمی روغن چرب کرده و خمیر را درون آن قرار می‌دهیم. سپس با استفاده از یک پارچه تمیز روی قابلمه را پوشانده و آن را به مدت یک ساعت در جای گرم قرار می‌دهیم تا استراحت کرده و ور آید.

گام پنجم: پس از گذشت 2 ساعت حجم خمیر دو برابر می‌شود. بنابراین روی سطح صاف کمی آرد می‌پاشیم و خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.

گام ششم: هر یک از قسمت‌ها را به صورت جداگانه ورز داده و آن‌ها را باز و بسته می‌کنیم. سپس هر قسمت را درون ظرف مخصوص پیتزا به صورت یکدست پهن کرده و خمیر را سوراخ سوراخ می‌کنیم تا پف نکند.

اگر به پخت کیک علاقه دارید و به دنبال منبعی برای خرید لوازم قنادی هستید به شما پیشنهاد می کنیم به صفحه مورد نظر بروید.

 

طرز تهیه خمیر پیتزا

گام هفتم: روی خمیر را با پارچه پوشانده و 30 دقیقه اجازه می‌دهیم تا استراحت کند. سپس فر را روی 260 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و گرم می‌کنیم.

گام هشتم: پس از گرم شدن فر یک ظرف آب درون آن قرار می‌دهیم تا فضای درون فر مرطوب شود. پس از گذشت 30 دقیقه ظروف پیتزا را درون فر قرار می‌دهیم و 15 دقیقه بعد خمیر پیتزا آماده می‌شود.

تهیه خمیر پیتزا در هشت مرحله انجام می‌گیرد که اولین مرحله ترکیب پودر خمیر مایه با آب ولرم است. پس از این مرحله الک کردن آرد و ورز دادن خمیر ادامه می‌یابد. سپس باید خمیر استراحت کند تا حجم آن افزایش یابد. خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و آن را پهن و سوراخ می‌کنیم. در نهایت  با قرار دادن آن در فر خمیر پیتزا خوشمزه‌ای داریم.

طرز استفاده از اسانس خوراکی چگونه است؟ حتما برای شما هم در هنگام پخت دسر و یا کیک این سوال پیش آمده است که نحوه استفاده از اسانس خوراکی چگونه است؟ برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله مربوطه مراجعه کنید.

تجهیزات موردنیاز در طرز تهیه خمیر پیتزا حرفه ای

اگر قصد دارید در خانه بهترین خمیر پیتزا را آماده کنید یا صاحب رستوران یا فست‌فودی هستید و می‌خواهید بهترین پیتزا را به مشتریان ارائه دهید، داشتن تجهیزات حرفه‌ای بسیار کمک‌کننده است. از جمله تجهیزاتی که به شما کمک می‌کنند تا خمیر پیتزا و در نهایت پیتزایی باکیفیت داشته باشید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

·       میکسر

میکسر 3 تا 5 کیلویی برای تهیه خمیر پیتزا خانگی گزینه بسیار مناسبی محسوب می‌شود. اما اگر می‌خواهید به تهیه خمیر پیتزای رستورانی بپردازید، میکسر 15 تا 30 کیلویی برای شما مناسب است.

·       وردنه

در صورتی‌که می‌خواهید در خانه خمیر پیتزا تهیه کنید، وردنه برای پهن کردن خمیر بسیار مناسب است. اما استفاده از خمیر پهن‌کن انتخاب بهتری در رستوران‌هاست زیرا به کار شما سرعت می‌بخشد.

·       فر خانگی یا فر پیتزا

در آخرین مرحله از طرز تهیه خمیر پیتزا از فر استفاده می‌شود. اگر در خانه خمیر پیتزا تهیه می‌کنید، فر خانگی یا مایکروفر مناسب است. اما برای تهیه خمیر پیتزا در رستوران، استفاده از فر پیتزا انتخاب بهتری محسوب می‌شود.

اگر به قهوه علاقه مندید و به دنبال خرید دستگاه آسیاب قهوه هستید و نیاز به کسب اطلاعات کامل تری نسبت به این محصول دارید، روی لینک مورد نظر کلیک کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی

چگونگی جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا

در هنگام تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی پفکی ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید. به عنوان مثال خشک شدن خمیر پیتزا یکی از مشکلات بسیار رایج است که به دلایل مختلفی رخ می‌دهد. برای جلوگیری از خشک شدن خمیر پیتزا می‌توانید یک ظرف آب درون فر قرار دهید تا فضای درون فر مرطوب شود. از دیگر دلایل خشک شدن خمیر پیتزا می‌توان به سنگین شدن آن پیش از ورود به فر اشاره کرد. خمیر پیتزا باید نرم باشد و افزودن آرد بیش از حد به آن باعث سنگین و خشک شدن آن می‌شود.

اگر می خواهید کیک پیتزا بپزید و نیازمند قالب کمربندی برای پخت آن در فر هستید و نمیدانید از کجا تهیه کنید، به صفحه مورد نظر حتما سر بزنید.

داشتن تجهیزات حرفه‌ای در راحتی فرایند تهیه خمیر پیتزا و پخت آن به شما کمک می‌کند. به ویژه اگر صاحب رستوران باشید، این موضوع اهمیتی دوچندان دارد. از جمله تجهیزات موردنیاز در تهیه خمیر پیتزا حرفه‌ای می‌توان به میکسر، وردنه و فر اشاره کرد. همچنین برای اینکه خمیر پیتزایی نرم داشته باشید، ظرفی پر از آب را در فر قرار دهید تا محیط فر مرطوب شود.

بیک لند، متنوع‌ترین فروشگاه در حوزه لوازم آشپزخانه و قنادی

اگر می‌خواهید در منزل به تهیه شیرینی و فست فود بپردازید، داشتن تجهیزات مربوط به آماده‌سازی آن‌ها بسیار حائز اهمیت است. بیک لند به عنوان یکی از فروشگاه‌هایی شناخته می‌شود که می‌توانید متنوع‌ترین محصولات آشپزی، کافی‌شاپ و قنادی را در آن بیابید. برای مشاهده مشخصات محصول موردنظر و مشاهده محصولات بیشتر به سایت بیک لند مراجعه نمایید.

سوالات متداول

  • آیا امکان فریز کردن خمیر پیتزای ایتالیایی وجود دارد؟

خیر، خمیر پیتزا باید نهایت در دو تا سه روز استفاده شود و فریز کردن آن باعث کاهش کیفیت آن خواهد شد.

  • آیا امکان آماده کردن خمیر پیتزای ایتالیایی بدون استفاده از میکسر وجود دارد؟

بله، شما می‌توانید بدون استفاده از میکسر خانگی بهترین خمیر پیتزای ایتالیایی را تهیه کنید. برای انجام این کار تمام مواد را در یک کاسه ریخته و با استفاده از دستان خود آن‌ها را به صورت یکنواخت تقسیم نمایید.

  • آیا برای تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی باید از دستگاه‌های صنعتی پیشرفته استفاده کنیم؟

خیر، شما در خانه و با وسایل موجود در آشپزخانه خود می‌توانید بهترین خمیر پیتزا ایتالیایی را آماده کنید.

  • بهترین آرد برای تهیه خمیر پیتزا چیست؟

آرد قنادی که بافتی نرم و لطیف در مقایسه با آردهای نانوایی دارد، به پخت خمیر پیتزا ایتالیایی پفکی کمک می‌کند.

دسته بندی ها

آخرین بلاگ ها

ارسال رایگان بیک لند

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *