چگونه خمیر فوندانت آماده را نرم کنیم

چگونه خمیر فوندانت آماده را نرم کنیم؟+معرفی بهترین روش

فهرست مطالب

فوندانت یکی از پرکاربردترین مواد برای تهیه کیک‌هایی با ظاهر جذاب و پیچیده است. اما استفاده از فوندانت و ابزار فوندانت نیز نکاتی دارد که باید آن را رعایت کنید تا کیک شما ظاهری مناسب داشته باشد. فوندانت هم به صورت آماده و هم به صورت خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته اگر آن را به صورت آماده تهیه می‌کنید، باید با بهترین روش نرم کردن فوندانت آشنا باشید. در ادامه این مقاله از بیک لند به بررسی روش‌هایی برای نرم کردن فوندانت آماده می‌پردازیم.ایا فوندانت خشک میشود

معرفی روش‌ها و نکات نرم کردن فوندانت آماده

حتما برایتان پیش آمده که فوندانتی به تازگی خریداری کرده باشید و با سفت بودن آن مواجه شوید. در هنگام مواجهه با چنین فوندانتی اصلا نگران نباشید؛ زیرا سفت بودن آن کاملا طبیعی است. نکات نرم کردن فوندانت شامل موارد زیر می‌شوند:

  • ورز دادن فوندانت با دست

بعد از اینکه خمیر فوندانت آماده را خریداری کردید و با سفتی آن مواجه شدید، یک تکه از آن را برداشته و سعی کنید آن را با دستان خود گرم نمایید. این کار شاید مدتی طول بکشد؛ اما فوندانت با دمای دستان شما گرم و نرم شده و بهتر ورز داده خواهد شد.
اگر فوندانت بسیار سفت بود، می‌توانید از نیروی آرنج خود کمک بگیرید. برای انجام این کار فوندانت را پیش از ورز دادن روی پوششی نچسب قرار دهید. این کار به انعطاف‌پذیری بیشتر آن کمک کرده و با ورز دادن شدید می‌توانید فوندانت را نرم کنید. برای نتیجه‌گیری بهتر از ورز دادن خمیر می‌توانید سطح را با پلاستیکی ضخیم پوشانده و ورز دادن آرد ذرت همراه با پودر شکر الک‌شده و فوندانت را امتحان نمایید تا در نهایت خمیری نرم و لطیف به دست آید.

  • افزودن گلیسیرین به فوندانت

اگر با استفاده از نیروی دست خود نتوانستید فوندانت آماده را نرم کنید، می‌توانید از دیگر روش سریع نرم کردن فوندانت که افزودن گلیسیرین به آن است، استفاده نمایید. البته علاوه‌بر گلیسیرین می‌توانید از کریسکو در مقادیر کم کمک بگیرید. زیرا این روغن قنادی بسیار چرب بوده و در صورت افزودن مقادیر زیاد آن به فوندانت، خمیر فوندانت خراب می‌شود. پس از اضافه کردن گلیسیرین یا کریسکو به فوندانت، خمیر را به شدت ورز دهید تا غلظت موردنظر به دست آید. در ادامه عکس بعد از نرم کردن فوندانت را می‌بینیم.

بهترین روش نرم کردن فوندانت

روش‌های مختلفی برای نرم کردن فوندانت آماده وجود دارد. ورز دادن شدید خمیر همراه با آرد ذرت و پودر شکر الک‌شده و افزودن گلیسیرین به فوندانت به عنوان بهترین روش‌های نرم کردن فوندانت آماده محسوب می‌شوند.
  • نرم کردن فوندانت با مایکروفر

نرم کردن فوندانت با مایکروفر از دیگر روش‌های نرم کردن فوندانت آماده به شمار می‌آید. البته این روش نیاز به تکنیک خاصی دارد و آن قرار دادن فوندانت در یک کاسه با چند قطره آب است. در این صورت فوندانت رطوبت را تحمل نکرده و مایکروفر با ایجاد تراکم باعث نرم شدن فوندانت می‌شود. البته توجه داشته باشید که این تکنیک را به عنوان آخرین روش سریع نرم کردن فوندانت به کار ببرید. زیرا ممکن است باعث خشک شدن فوندانت شود.
یک روش دیگر نرم کردن این خمیر با مایکروفر این است که قسمت‌های کوچکی از آن را به مدت 10 تا 15 ثانیه درون مایکروفر قرار داده تا کمی نرم شوند و کار با آن‌ها آسان گردد.

بخوانید:  چگونه از بهبود دهنده استفاده کنیم تا نان باکیفیت‌تری داشته باشیم؟

چگونگی نرم کردن خمیر فوندانت خشک

اگر در حوزه پخت کیک و شیرینی فعال باشید، شاید برایتان سوال پیش آید که ایا فوندانت خشک میشود؟ پاسخ ما به این سوال مثبت است. در مواجه با فوندانت خشک می‌توانید از روش‌های متعددی برای نرم کردن آن کمک بگیرید.

خمیر فوندانت خشک شده را چگونه نرم کنیم

اولین سوالی که در هنگام مواجه با فوندانت خشک برایتان ایجاد خواهد شد این است که خمیر فوندانت خشک شده را چگونه نرم کنیم؟ پیش از هر اقدامی باید ببینید که آیا می‌توان خمیر فوندانت که خشک شده است را بازیابی کنیم یا نه. برای انجام این کار باید دو مرحله را طی کنید. تکه‌ای از فوندانت که سفت شده را روی میز بکوبید. اگر همانند سنگ سفت بود و صدای سنگ داد، دیگر قابل استفاده نبوده و باید آن را دور بیندازید.
در صورتی‌که فوندانت بیش از حد سفت نبود، آن را با انگشتان خود فشار دهید. اگر حرکت نکرد، آن را روی میز کار خود پرتاب نمایید. در صورتی‌که با پرتاب کردن فوندانت حرکت کرد، نتیجه می‌گیریم که همچنان می‌توان از آن استفاده نمود. بنابراین باید این خمیر را نصف کرده و بررسی کنید که آیا همچنان نرم است یا خیر. در هنگام بررسی وضعیت فوندانت به موارد زیر توجه کنید:
توجه داشته باشید که آیا فوندانت قسمت‌های بسیار سفتی دارد یا نه و آن قسمت‌ها را با چاقو برش دهید. پس از اینکه قسمت‌های سفت فوندانت را جدا کردید، آن را ورز دهید. در نهایت اگر دیگر راه‌حلی برای نرم کردن فوندانت سفت شده وجود نداشت، آن را در مایکروفر بگذارید.

قرار دادن فوندانت در مایکروفر از دیگر روش‌های نرم کردن فوندانت است. برای انجام این کار این خمیر را به مدت 10 تا 15 ثانیه در مایکروفر بگذارید. در صورتی‌که فوندانت خشک شده، قابل استفاده بود، قسمت‌های سفت آن را جدا کرده و آن را ورز دهید.

بیک لند، فروشگاهی معتبر در حوزه فروش تجهیزات قنادی، آشپزی و کافی‌شاپ

در این مقاله به سوال شما در مورد اینکه چگونه خمیر فوندانت آماده را نرم کنیم؟ پرداختیم و روش‌های متعددی را برای نرم کردن خمیر آماده و خشک شده بیان کردیم. اگر قصد تهیه تجهیزات آشپزی، لوازم قنادی و کافی‌شاپ را از برندهای معتبر دارید، بیک لند متنوع‌ترین محصولات را برای مشتریان در نظر گرفته است. برای مشاهده محصولات موجود در بیک لند به سایت این مجموعه سر بزنید.

سوالات متداول

چرا فوندانت آماده سفت می‌شود؟
فوندانت آماده ممکن است به دلایلی نظیر نگهداری نادرست سفت شود.

آیا اضافه کردن آب روش مناسبی است؟
خیر، تماس فوندانت با آب موجب خراب شدن بافت آن خواهد شد.

مقدار ایده‌آل گلیسیرین چقدر است؟
برای نرم کردن فوندانت با گلیسیرین مقدار کمی از گلیسیرین را به دستان خود مالیده و فوندانت را با دست خود ورز دهید.

آیا می‌توان از مایکروفر استفاده کرد؟
بله، می‌توان برای نرم کردن این خمیر، آن را 10 تا 15 ثانیه در مایکروفر بگذارید.

بهترین روش نگهداری خمیر آماده چیست؟
بهتر است خمیر آماده را در محیط با دمای 20 تا 25 درجه گذاشته و از قرار دادن آن در معرض نور و رطوبت خودداری کنید.

دسته بندی ها

آخرین بلاگ ها

ارسال رایگان بیک لند

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *