مطالب

آموزش طرز استفاده از توستر در 4 مرحله

توستر نان یک وسیله ساده الکترونیکی در محیط آشپزخانه است که از آن برای برشته‌کردن نان استفاده می‌کنند. این وسیله برای تیره‌تر، تردتر و خوشمزه‌تر شدن نان به کار می‌رود. توسترها کاربرد ساده‌ای دارند و اگر تا به حال با این وسیله کار نکرده باشید، خیلی راحت می‌توانید با یک بار آموزش طرز استفاده از آن را یاد بگیرید. در این مقاله بیک لند تصمیم داریم تا طرز استفاده از توستر را به شما آموزش دهیم. پس با ما همراه باشید.

فهرست محتوا

 

آموزش طرز استفاده از توستر

توستر نان چیست؟

توستر نان یک دستگاه برقی است که با استفاده از حرارت مستقیم برای گرم و برشته‌کردن انواع نان کاربرد دارد. شما می‌توانید نان تست و انواع نان‌های ایرانی مانند بربری و سنگک را درون جایگاه‌های مخصوص توستر قرار دهید و آنها را برشته کنید. ازآنجایی‌که، سیستم گرمایشی توستر مانند حرارت زغال عمل می‌کند؛ در نتیجه، نان در آن خشک نمی‌شود. در واقع، شما می‌توانید با استفاده از این وسیله، در سریع‌ترین زمان ممکن، یک وعده غذایی خوشمزه همراه با بوی نان داغ و تازه داشته باشید.

آموزش گام به گام طرز استفاده از توستر

در ادامه این مطلب به 4 مرحله برای درست کردن یک نان تست خوشمزه و ترد در توستر می‌پردازیم:

1.    یک تکه نان را در شکاف توستر قرار دهید.

از دکمه‌های روی این دستگاه می‌توانید میزان تیرگی نان را انتخاب کنید. با توجه به اینکه توسترها دارای دو شکاف یا چهار شکاف هستند، شما می‌توانید تنها یک تکه نان را در شکاف قرار دهید و آن را برشته کنید.

2.    میزان برشتگی نان را تنظیم کنید.

از دکمه تنظیمات در جلوی دستگاه می‌توانید رنگ نان تست را انتخاب کنید. در اکثر توسترها، درجه از 1 تا 5 وجود دارد که 1 روشن‌ترین و 5 تیره‌ترین حالت برشتگی را نشان می‌دهد. بهتر است، درجه برشته شدن نان را در حد وسط در نظر بگیرید؛ یعنی بین عدد 2 یا 3. به این ترتیب، اگر نان تست شما به اندازه کافی تیره نیست، می‌توانید دوباره آن را برشته کنید. برخی از مدل‌های پیشرفته توستر دارای گزینه‌های متعددی برای تست‌کردن وافل و شیرینی‌های خشک هستند.

3.    اهرم یا دسته توستر را پایین بیاورید.

برای برشته کردن نان، اهرم را پایین بیاورید و صبر کنید تا به خوبی برشته شود. فرایند تست شدن نباید بیشتر از یک یا دو دقیقه طول بکشد، البته به اینکه چقدر می‌خواهید نانتان برشته شود هم دقت کنید.

4.    نان برشته شده را بردارید.

در این مرحله، کار شما برای تست کردن نان تمام شده است. در واقع، هنگامی که اهرم به سمت بالا برود یا صدای «دنگ» آن بیاید، به این معنی است که می‌توانید نان برشته خود را بردارید. دقت کنید نان داغ را با دست برندارید و حتماً در این مرحله از یک انبر کوچک چوبی یا پارچه استفاده کنید.


بیشتر بخوانید: انواع قالب کیک و کاربرد آنها

در طرز استفاده از توستر، ابتدا یک تکه نان را در شکاف قرار داده و میزان برشتگی را با دکمه تنظیمات انتخاب کنید. اهرم توستر را پایین بیاورید و پس از برشته شدن، نان داغ را با استفاده از انبر چوبی یا پارچه بردارید.

نکات مهم برای استفاده درست از توستر

در ادامه به چند نکته در مورد استفاده از توستر می‌پردازیم:

  • اگر برای شخص دیگری تست درست می‌کنید، از او بپرسید که نان را تیره‌تر دوست دارد یا روشن. اگر نان تست را روشن‌تر ترجیح می‌دهد، صفحه را روی درجه 1 یا 2 قرار دهید. درغیراین صورت، دستگاه را روی درجه بالایی تنظیم کنید؛ یعنی 3 تا 5.
  • اگر درجه توستر را روی بالاترین عدد بگذارید، این احتمال وجود دارد که نان شما بسوزد. در صورت این اتفاق، آن را روی یک سینی بگذارید، سپس از یک چاقو برای برش دادن قسمت‌های سوخته آن استفاده کنید.
  • به هیچ عنوان ابزار فلزی را در زمانی که توستر به برق وصل است، داخل آن قرار ندهید. همچنین، در زمانی که دستگاه سرد نشده، دست خود را به داخل شیارهای آن نزنید.
  • اگر نان تست در شکاف‌ها گیر کرد، سعی کنید اهرم را با قدرت فشار دهید تا نان از توستر بیرون بیاید.
  • وقتی توستر به برق وصل است، آن را تمیز نکنید. بیشتر توسترها دارای یک سینی صاف و قابل جابه‌جایی هستند که خرده‌ها و تکه‌های سوخته نان در آن قرار می‌گیرد. سعی کنید به ازای هر دو سه بار استفاده، سینی را بردارید و خرده های ریز نان را بیرون بیاورید. اگر توستر شما سینی ندارد، ابتدا آن را از برق بکشید، سپس آن را وارونه کرده تا خرده‌های نان از آن خارج شود.
  • از قراردادن نانی که داخل کیسه فریزر یا کاغذ روغنی قرار دارد در توستر بپرهیزید. زیرا ممکن است آتش بگیرد و خطرناک باشد. از طرفی دیگر، ممکن است پلاستیک در توستر ذوب شود و بخارهای سمی آزاد کند.

آموزش طرز استفاده از توستر در 4 مرحله

انواع غذاهای قابل طبخ در توستر

وقتی برای اولین‌بار پای توسترهای نان به آشپزخانه‌ها باز شد، آنها ابزار اصلی برای گرم کردن نان بودند. اما مانند تمام دستگاه‌ها، توسترها نیز در طول زمان تکامل یافته و به ابزاری چندکاره تبدیل شدند. شما می‌توانید با دانستن طرز استفاده از توستر نان غذاهای دیگری را تهیه کنید و هر زمان که گرسنه شدید از این میان وعده‌ها لذت ببرید. توستر نان برای درست‌کردن غذاهای زیر کاربرد دارد:

  • گرم کردن انواع نان، شیرینی، وافل، پیتزا و سیب‌زمینی سرخ‌کرده
  • پختن همبرگرهای گیاهی
  • تهیه ساندویچ پنیر کبابی
  • تهیه نان تاکو
  • تهیه نان سیر
  • گرم کردن اشترودل
  • پختن استیک

برای پختن برخی از غذاها مانند استیک از کیسه‌های مخصوص توستر استفاده کنید تا دستگاه شما کثیف نشود.

 

در توستر، تنظیم درجه و مراقبت از نان مهم است. برای تست نان برای دیگران، رنگ نان را پرسیده و درجه توستر را مطابق با ترجیحاتشان تنظیم کنید. مراقب باشید از ابزار فلزی درون توستر و هنگامی که روشن است استفاده نکنید.

 

آموزش طرز استفاده از توستر

نتیجه‌گیری

توستر یک وسیله ساده برای برشته‌کردن و گرم‌کردن نان است که با رعایت چند مرحله می‌توان روش کار آن را یاد گرفت. روش طرز استفاده از توستر، شامل قراردادن نان در شکاف‌های مخصوص و تنظیم میزان برشتگی آن می‌شود. سپس با پایین آوردن اهرم فرایند برشته شدن آغاز می‌گردد و نان داغ با استفاده از انبر چوبی برداشته می‌شود.

بیک لند ارائه دهنده انواع تجهیزات قنادی و شیرینی پزی

بیک لند با بیش از یک دهه تجربه، به عنوان مرجع اصلی تامین لوازم حرفه‌ای نان، شیرینی و شکلات شهرت دارد. این مجموعه محصولات متنوعی از برندهای معتبر جهانی را به نانوایان، قنادان و علاقه‌مندان به شیرینی‌پزی ارائه می‌دهد که شامل وسایل مدرن و شیکی مانند قالب‌های سیلیکونی و فلزی، فرها، میکسرها و همزن‌ها می‌شوند. شما می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت بیک لند، به راحتی لوازم قنادی و شیرینی‌پزی مورد نیاز خود را سفارش دهید و در کمترین زمان ممکن آنها را تحویل بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *