مطالب

نکات درآوردن کیک از قالب؛ چگونه کیک را از قالب جدا کنیم؟

نکات درآوردن کیک از قالب

تهیه و پخت یک کیک خوش‌طعم و دارای شکلی جذاب و مناسب، نیازمند رعایت نکات بسیاری است. امروزه قالب‌های کیک، در انواع مختلفی از نظر جنس و طرح در بازار وجود دارند و از قنادان حرفه‌ای گرفته تا علاقه‌مندان مبتدی به پخت کیک و شیرینی، از آن‌ها استفاده می‌کنند. استفاده از این قالب‌ها، نیازمند رعایت موارد مختلفی بوده که برای دستیابی به نتیجه‌ای مناسب و دلخواه، رعایت آن‌ها الزامی است. در میان این موارد، رعایت آن‌هایی که به درآوردن کیکی از قالب مربوط هستند اهمیت بسیار زیادی دارند. در واقع درآوردن قالب از کیک اگر به درستی انجام نشود، می‌تواند باعث خراب شدن زیبایی کیک و یا آسیب‌دیدن قالب آن شود در همین راستا، در این مقاله از وب‌سایت بیک لند، قصد داریم تا نکات درآوردن کیک از قالب را بررسی نمایید. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

 

فهرست محتوا

 

درآوردن کیک از قالب

 

چرا کیک به قالب می‌چسبد؟

به طور کلی، چسبیدن کیک به قالب یکی از اتفاقاتی است که منجر به تخریب ظاهر و نمای جذاب کیک شما می‌شود. در نتیجه در صورتی که به دنبال تهیه و پخت کیکی خوش‌طعم با ظاهری زیبا هستید، نباید اجازه دهید که کیک به قالب بچسبد. این اتفاق به دلایل مختلفی رخ می‌دهد. از جمله دلایل چسبیدن کیک به قالب، می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • کثیفی قالب: به هیچ عنوان از قالبی که کثیف بوده و هنوز به خوبی شسته نشده‌ است، برای پخت کیک استفاده نکنید. در نتیجه قبل از ریختن مواد اولیه درون قالب، حتماً آن را به خوبی تمیز نمایید.
  • دمای بالا: خارج کردن کیک از قالب در زمانی که هنوز قالب داغ و کیک سرد نشده، می‌تواند باعث چسبیدن بخش‌هایی از کیک به قالب شود. در نتیجه پس از خروج قالب از فر و مایکروویو، اجازه دهید تا حرارت قالب کاهش پیدا کند.
  • دمای فر و مایکروویو: در صورتی که دمای فر و مایکروویو بالا باشد، احتمال سوختن بخش‌هایی از کیک وجود دارد. در صورتی که این اتفاق رخ بدهد، بخش‌های سوخته به قالب می‌چسبند.
  • عدم رعایت نکات اولیه: برای استفاده از قالب‌های مختلف، دستورالعمل‌های گوناگونی وجود دارد که در اکثر آن‌ها، پیشنهاد می‌کنند تا قبل از پخت کیک، قالب چرب شود. عدم رعایت این موارد، می‌تواند به چسبیدن کیک به قالب منجر شود.
  • خمیرشدن کیک: خمیرشدن کیک به دلایل مختلفی رخ می‌دهد. برای مثال این اتفاق می‌تواند به دلیل عدم جریان هوا باشد، اما هر دلیلی که باعث خمیرشدن کیک شود، در نهایت نتیجه‌ای جز چسبیدن کیک به قالب را به همراه نخواهد داشت.

قالب کیک

 

دلایل چسبیدن کیک به قالب شامل مواردی مانند کثیفی قالب، دمای بالا، دمای فر و مایکروویو، عدم رعایت نکات اولیه، خمیرشدن و کیک می‌شوند.

 

درآوردن کیک از قالب

جدا کردن کیک از قالب

به طور کلی، نکات درآوردن کیک از قالب فلزی طرح دار، قالب تفلون و سیسلکونی بسته به نوع قالب متفاوت هستند. از پرکاربردترین انواع قالب موجود در بازار می‌‎توان به قالب‌های تفلون، سیلیکونی و فلزی اشاره نمود. در ادامه به صورت جداگانه به نحوه جداکردن کیک از انواع قالب‌‎ها اشاره خواهیم نمود.

●      درآوردن کیک از قالب تفلون

قالب‌های تفلون، یکی از انواع قالب بوده که به دلیل نچسب‌بودن، شناخته می‌شوند. این دسته از قالب‌ها، استفاده آسانی دارند و برای جداسازی راحت‌تر آن‌ها از قالب، می‌توان قبل از پخت کمی کف آن‌ها را چرب کرد. همچنین در رابطه با قالب‌های تفلون به این نکته توجه داشته باشید که پس از خارج‌کردن قالب از فر، نیاز است مدت زمانی در حدود 10 دقیقه را به خنک‌شدن قالب اختصاص دهید. همچنین در نظر داشته باشید که این دسته از قالب‌ها پس از استفاده طولانی‌مدت و مکرر، ممکن است قابلیت‌ نچسب‌بودن خود را از دست بدهند.

●      درآوردن کیک از قالب سیلیکونی

قالب‌های سیلیکونی دسته‌ای دیگر از قالب‌های کیک هستند که به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرند. برای استفاده از این دسته از قالب‌ها، نیازی به چرب‌کردن کف و دیواره‌های آن نیست و تنها باید تا چند دقیقه به منظور خنک شدن قالب صبر کنید. قالب‌های سیلیکونی کاملاً فودگرید بوده و برای پخت کیک مناسب هستند. همچنین این نکته را در نظر داشته باشید که کار با این دسته از قالب‌ها بسیار راحت است. برای استعلام قیمت قالب کیک سیلیکونی از طریق وب سایت اقدام کنید.

 

نکات درآوردن کیک از قالب

●      درآوردن کیک از قالب فلزی طرح دار

در ادامه بررسی نکات مهم در رابطه با جداکردن کیک از قالب‌های مختلف، باید به نحوه انجام این کار در قالب‌ کیک فلزی اشاره کنید. قالب‌های فلزی قدیمی‌ترین نوع قالب به شمار می‌روند. این دسته از قالب‌ها نیازمند اقدامات مختلفی هستند. برای مثال قبل از پخت کیک، نیاز است تا علاوه بر چرب‌کردن کلیه سطوح داخلی قالب، آن‌ها را آردپاشی کنید. در نظر داشته باشید که در انتهای آردپاشی، باید به وسیله ضربات آرام به قالب، آردهای اضافی را از آن خارج نمایید.

 

به طور کلی برای درآوردن کیک از قالب، باید متناسب با نوع قالب عمل نمود. قالب‌های سیلیکونی نیاز چندانی به چرب‌کردن ندارند، در صورتی که قالب‌های تفلون را باید اندکی چرب کرد و برای درآوردن کیک از قالب فلزی طرح دار علاوه بر چرب‌شدن کامل، نیاز به آردپاشی نیز دارند.

بیشتر بخوانید: بهترین قالب کیک برای مایکروویو

جمع بندی

در این مقاله از وب‌سایت بیک لند تلاش کردیم تا نکات مرتبط با درآوردن کیک از قالب را به طور کامل بررسی نموده و به این سوال پاسخ‌ دهیم که چگونه باید کیک را از قالب جدا کنیم؟ همانطور که در ابتدا گفتیم، اولین گام برای جداسازی راحت کیک، جلوگیری از چسبیدن آن به قالب است. چسبیدن کیک به قالب به دلایل مختلف رخ می‌دهد. همچنین در ادامه به صورت جداگانه هر یک از انواع پرکاربرد قالب و نکات مهم در رابطه با درآوردن قالب از آن‌ها را بررسی نمودیم.

بیک‌ لند، برترین ارائه‌دهنده لوازم قنادی

فروشگاه بیک لند، فروشگاه تخصصی لوازم قنادی در ایران است. در این فروشگاه، تمامی لوازم قنادی از مواد اولیه گرفته تا قالب‌های کیک و انواع فر، تماماً محصولات شرکت‌ها و برندهای معتبر جهانی بوده از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند. عزیزانی که قصد مشاهده لیست محصولات بیک لند و خرید آن‌ها را دارند، می‌توانند همین حالا از طریق وب‌سایت این فروشگاه اقدام نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *