نان روگن

نان روگن چیست؟ مواد و تجهیزات مورد نیاز تهیه نان روگن

فهرست مطالب

هیچ چیز به اندازه پیچیدن عطر خوش نان در خانه اعضای خانه را به وجد نمی‌آورد. اگر از آن دسته افرادی هستید که به پخت نان در منزل بسیار علاقه دارید، حتما نام نان روگن به گوشتان خورده است. این نان به اندازه‌ای مقوی بوده که به عنوان صبحانه‌ای کامل یا میان‌وعده‌ای سالم می‌توانید از آن استفاده نمایید. اگر قصد تهیه این نان را دارید، در این مقاله از بیک لند با ما همراه باشید تا به تجهیزات موردنیاز برای تهیه آن و روش پخت نان بپردازیم. برای تهیه نان روگن به تجهیزات تخصصی و مواد اولیه خاص نیاز است. ابزارهای دقیق و حرفه‌ای در قنادی می‌توانند فرآیند پخت نان را ساده‌تر و نتیجه را باکیفیت‌تر کنند. برای مشاهده تجهیزات موردنیاز، به صفحه لوازم قنادی مراجعه کنید.

روگن به چه معناست؟

نان روگن چیست؟ روگن کلمه آلمانی بوده که در این زبان به معنای چاودار شناخته می‌شود. این نان برای اولین بار در آلمان تهیه شد. این نان حاوی آرد چاودار بوده و به همین دلیل رنگ آن در مقایسه با نان‌های دیگر تیره‌تر است. آرد چاودار در پخت این نان کاربرد دارد و این نان به عنوان منبع غنی از مواد مغذی نظیر منیزیم، ویتامین‌های گروه B نظیر B9، B1 و B3 به شمار می‌آید.

طرز تهیه نان روگن

مواد و تجهیزات لازم برای تهیه نان روگن

برای تهیه این نان نیازمند مواد اولیه و تجهیزات مختلفی هستیم چراکه استفاده از تجهیزات مختلف این کار را برای ما آسان‌تر کرده و به پخت نان سرعت می‌بخشد. جهت تهیه این نان به مواد اولیه‌ای نظیر آرد چاودار به عنوان یکی از مهم‌ترین مواد نان روگن، مخمر، نمک، گلوتن، شکر و بهبود دهنده نیاز داریم. بهبود دهنده‌ها به افزایش کیفیت نان بسیار کمک می‌کنند. برای این منظور می‌توانید از بهبود دهنده‌هایی نظیر ایزی سافتر روگن گلنان پوراتوس که ویژه تهیه این نوع نان و نان جو است، استفاده کنید.

استفاده از دستگاه‌هایی نظیر میکسر قنادی در تسهیل مخلوط کردن مواد اولیه این نان کمک‌کننده خواهد بود. همچنین وجود فر یا پروفر نیز برای تبدیل خمیر به نان حیاتی است. پروفر به دلیل قابلیت کنترل رطوبت گزینه بهتری برای پخت نان محسوب می‌شود. اما شما با قرار دادن ظرف آب در فر نیز می‌توانید این رطوبت را برای پخت نان مهیا کنید.

آشنایی با طرز تهیه نان روگن

برای تهیه نان روگن ابتدا مواد خشک را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. برای انجام این کار آرد، مخمر، نمک، گلوتن، بهبود دهنده، سبوس و شکر را در ظرفی ریخته و با استفاده از دستگاه میکسر به ترکیب آن می‌پردازیم. پس از اینکه مواد خشک با یکدیگر مخلوط شد، کم کم آب را به مواد اضافه می‌نماییم. سپس خمیر را برای استراحت کنار گذاشته و روی آن را با نایلون می‌پوشانیم. 30 تا 35 دقیقه صبر می‌کنیم تا خمیر استراحت کند. پس از گذشت این مدت حجم خمیر دو برابر شده و می‌توانیم آن را به چانه‌های 100 گرمی تقسیم کنیم.

در ترکیب برخی نان‌های روگن از آرد قنادی هم برای بهبود بافت یا ایجاد ترکیب ملایم‌تر استفاده می‌شود. برای آشنایی بیشتر، به صفحه خرید آرد قنادی سر بزنید.

نان روگن چیست

پس از اینکه چانه‌ها را فرم دادیم، آن‌ها را روی سینی فر که چرب شده می‌چینیم. توجه داشته باشید که چرب کردن سینی فر بسیار اهمیت دارد. زیرا مانع از چسبیدن نان به سینی خواهد شد. مجدد به مدت 10 تا 15 دقیقه به خمیرها استراحت می‌دهیم. قبل از آنکه خمیر را در فر بگذاریم، روی سطح آن آرد می‌پاشیم و با استفاده از جسم تیزی نظیر چاقو روی سطح خمیر چند خط ایجاد می‌کنیم. در صورتی‌که خطوط ایجاد شده عمیق‌تر باشد، خمیر در فر بیشتر باز می‌شود.

برای پخت نان در فر به بخار آب نیاز داریم. برای این منظور می‌توانید ظرف آب جوش را در پایین فر گذاشته و در فر را ببندید. فر را روی 190 درجه تنظیم کرده و آن را به مدت 15 دقیقه روشن بگذارید. توجه داشته باشید که اگر حجم چانه‌ها بیشتر باشد، باید نان زمان بیشتری در فر بماند. پس از گذشت این مدت نان شما آماده نوش‌جان کردن است.

استفاده از پودر بهبود دهنده می‌تواند کیفیت بافت نان روگن را افزایش داده و به ماندگاری آن کمک کند. برای مشاهده گزینه‌های موجود، به صفحه خرید پودر بهبود دهنده مراجعه کنید.

برای تهیه نان روگن استفاده از مواد اولیه‌ای نظیر آرد چاودار، بهبود دهنده، شکر، مخمر و… ضروری است. همچنین میکسر قنادی، فر یا پروفر و سینی نیز از وسایل مخصوص این کار شناخته می‌شوند. برای پخت نان فر را روی درجه 190 گذاشته و پس از 15 دقیقه نان را از فر خارج کنید.

معرفی خواص نان روگن

نان روگن به عنوان یکی از کامل‌ترین و بهترین نان‌هایی است که می‌توانید از آن استفاده کنید. از جمله خواص این نان می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

·       منبع انرژی

نان روگن به عنوان منبع اصلی کربوهیدرات شناخته می‌شود. کربوهیدرات هنگام هضم به گلوکز تبدیل شده و گلوکز نیز منبع انرژی مهمی برای سلول‌هاست. بنابراین اگر می‌خواهید در طول روز سطح انرژی خود را حفظ کنید، مصرف این نان در وعده صبحانه بسیار کمک‌کننده خواهد بود. همچنین این نان می‌تواند انرژی لازم پیش از ورزش را برای ورزشکاران فراهم کند.

آرد چاودار یکی از اصلی‌ترین مواد برای تهیه نان روگن است. این آرد طعم خاص و بافتی متراکم‌تر به نان می‌بخشد. برای تهیه این محصول، به صفحه خرید آرد چاودار مراجعه کنید.

آشنایی با نان روگن

·       سرشار از فیبر

فیبر یکی از مهم‌ترین موادی است که در نان روگن وجود دارد. فیبر به صورت معدنی و گیاهی در برخی غذاها وجود دارد که به بهبود هضم، احساس سیری، حفظ وزن سالم و کنترل قند خون کمک می‌کند.

·       بهبود سیستم گوارشی

به دلیل وجود موادی نظیر منیزیم، آهن، فیبر و هیدراسیون در نان روگن این نان به حفظ سلامت سیستم گوارش شما منجر می‌شود. همچنین وجود گلوتن در این نان باعث شده که نان روگن منبع غذایی سبکی برای معده باشد. این نان کامل بر خلاف نان‌های سفید که موجب افزایش سریع قند خون می‌شوند، به تدریج و به صورت پایدار هضم می‌گردد و به حفظ سطح گلوکز خون نیز کمک می‌کند. این موضوع موجب احساس سیری خواهد شد.

·       مقاومت در برابر پوکی استخوان

به دلیل وجود مواد مغذی نظیر فسفر، کلسیم و سایر مواد معدنی این نان از شما در برابر پوکی استخوان محافظت می‌کند. مصرف کلسیم به رشد و قوام استخوان‌ها کمک کرده و باعث کاهش خطر شکستگی خواهد شد. فسفر نیز همراه با کلسیم در ساختار استخوان نقش مهمی دارد و در تقویت استحکام استخوان‌ها و انتقال انرژی به عضلات موثر است.

·       حاوی مواد معدنی و ویتامین‌ها

نان روگن شامل ویتامین‌های گروه B، ویتامین E، مواد معدنی و… است. همچنین این نان مواد معدنی نظیر کلسیم، آهن و روی دارد که به عملکرد بهتر استخوان‌ها و عضلات، سیستم عصبی و سلول‌ها کمک می‌کند.

پخت نان روگن در فر کانوکشن باعث پخش یکنواخت گرما و بهبود بافت نهایی نان می‌شود. برای آشنایی با انواع مدل‌ها، به صفحه فر کانوکشن مراجعه کنید.

نان روگن به دلیل مواد معدنی، فیبر و ویتامین‌هایی که دارد، برای بهبود سیستم گوارشی، جلوگیری از پوکی استخوان و تامین انرژی موثر است. این نان را می‌توانید به عنوان صبحانه‌ای کامل نوش‌جان کنید.

خواص نان روگن

نتیجه‌گیری

در این مقاله به سوال شما در مورد اینکه نان روگن چیست؟ پاسخ دادیم و مواد اولیه و تجهیزات مورد نیاز برای تهیه این نان را بررسی کردیم. این نان به عنوان یکی از کامل‌ترین نان‌ها شناخته می‌شود که با وجود مواد مغذی موجود در آن می‌توانید پیش از باشگاه رفتن یا به عنوان صبحانه‌ای مناسب برای داشتن انرژی در طول روز استفاده نمایید. اگر می‌خواهید بیشتر با خواص آرد چاودار، تفاوت آن با آرد گندم و نقش آن در تهیه نان روگن آشنا شوید، به صفحه آرد چاودار چیست مراجعه کنید.

بیک لند، مجموعه‌ای معتبر برای خرید محصولات قنادی و کافی‌شاپ

شیرینی‌پزی و پخت نان به تجهیزات و مهارت بسیاری نیاز دارد. در صورتی‌که تجهیزات لازم را برای این کار را نداشته باشید، نتیجه مطلوبی حاصل نخواهد شد. بیک لند به عنوان مجموعه‌ای شناخته می‌شود که بهترین محصولات آشپزی، قنادی و کافی‌شاپ را به مشتریان عرضه می‌کند. برای مشاهده محصولات بیشتر می‌توانید به سایت این مجموعه مراجعه کرده و در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر از طریق شماره تماس موجود در سایت با کارشناسان بیک لند در ارتباط باشید.

دسته بندی ها

آخرین بلاگ ها

ارسال رایگان بیک لند

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *