خواص آرد چاودار

آرد چاودار چیست و چه خواصی دارد؟

فهرست مطالب

نان‌ها در انواع مختلفی تهیه می‌شوند که هر یک از آن‌ها ارزش‌های غذایی مختلفی دارند. نان چاودار یکی از انواع نان سنتی بوده که ارزش غذایی بسیار بالایی داشته و برای سلامتی و پیشگیری از بیماری‌ها بسیار کمک‌کننده است. اگر می‌خواهید با این آرد بیشتر آشنا شوید، در این مقاله از بیک لند با ما همراه باشید. برای تهیه دسرها و شیرینی‌های حرفه‌ای، استفاده از آردهای مختلف مانند آرد چاودار، نول و قنادی به شما کمک می‌کند تا کیفیت بهتری در پخت خود داشته باشید. برای مشاهده لوازم قنادی، به صفحه لوازم قنادی مراجعه کنید.

آرد چاودار چیست؟ و چه فرقی با آرد قنادی دارد؟

آرد چاودار چیست؟ این نوع آرد از آسیاب دانه چاودار حاصل شده و هم خانواده گندم و جو است. این دانه در سراسر جهان به ویژه در روسیه و اروپا رشد می‌کند. از چاودار برای تهیه نان، پاستا، خمیر ترش، کراکر، نان زنجبیلی و نان ترد استفاده می‌شود. این آرد طعم ترشی داشته و رنگ آن تیره است. البته توجه داشته باشید که این آرد حاوی گلوتن بوده و برای افرادی که به رژیم غذایی بدون گلوتن نیاز دارند، مناسب نیست. برخلاف این آرد، آرد قنادی رنگی سفید داشته و ساختاری ابریشمی به کیک می‌دهد. از آرد قنادی در تهیه انواع کیک و شیرینی و دسر استفاده می‌شود. آرد چاودار یکی از انواع آرد است که از دانه‌های گیاه چاودار به دست می‌آید و خواص بسیاری از جمله کمک به گوارش و کنترل سطح قند خون دارد. برای خرید این آرد و استفاده از آن در تهیه انواع نان‌ها و شیرینی‌ها، به صفحه خرید آرد چاودار مراجعه کنید.

آرد چاودار

آشنایی با خواص آرد چاودار

این آرد به دلیل داشتن مواد مغذی خواص متعددی دارد که این خواص به شرح زیر هستند:

·       کنترل قند خون

آرد چاودار به تنظیم و کنترل قند خون بسیار کمک می‌نماید. در واقع در طی یک تحقیق مشخص شد افرادی که در وعده غذایی صبحانه از این آرد استفاده کرده بودند، در بهبود نمایه‌های گلایسمی، ثابت نگه‌داشتن پاسخ انسولین و بهبود حساسیت به انسولین عملکرد مطلوبی داشتند. بنابراین استفاده از این آرد به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک می‌کند.

·       کاهش التهاب

بر اساس یافته محققان، بیماران مبتلا به سندروم متابولیک که در یک رژیم غذایی 12 هفته‌ای از آرد چاودار و ماکارونی استفاده کرده بودند، پاسخ انسولین در بدن آنها بهبود یافته و التهاب بدن آن‌ها کاهش یافته بود.

·       کنترل اشتها

این آرد به اندازه‌ای مقوی است که باعث کمتر غذا خوردن شما خواهد شد. در واقع با استفاده از آرد چاودار ساعت‌ها احساس سیری می‌کنید. افرادی که در وعده صبحانه خود از این آرد استفاده کرده‌اند، تا 8 ساعت پس از صبحانه نیز احساس گرسنگی نداشتند.

·       کاهش کلسترول و وزن

خواص این آرد می‌تواند روی بدن شما تاثیرات مطلوبی داشته باشد. در واقع دانه چاودار راحت‌تر از گندم هضم می‌شود. بنابراین در سرکوب افزایش وزن بدن نقش داشته و موجب کاهش چاقی و کلسترول خواهد شد. این آرد باعث بهبود حساسیت به انسولین و کاهش کلسترول خون نیز می‌گردد.

·       تنظیم ژن

ژن‌های خاصی در بدن ما وجود دارد که باعث ایجاد حساسیت بیشتر به بیماری‌های مختلف می‌گردد. اما شما با تغییر رژیم غذایی و شیوه زندگی می‌توانید این ژن‌ها را تنظیم نمایید. در واقع جایگزین کردن گندم، جو دوسر و سیب زمینی با آرد چاودار به کاهش تنظیم ژن‌ها منجر خواهد شد. در واقع با تنظیم این ژن‌ها خطر ابتلا به دیابت و سایر مشکلات جدی کاهش می‌یابد.

آشنایی با خواص آرد چاودار

آرد چاودار به دلیل مواد مغذی موجود در آن خواص بسیاری دارد. از معروف‌ترین خواص این آرد منحصربه‌فرد می‌توان به کنترل قند خون، کاهش التهاب، کاهش کلسترول و وزن و تنظیم ژن اشاره کرد. مقوی بودن این آرد باعث شده که شما به مدت طولانی احساس سیری داشته باشید.

·       جلوگیری از ایجاد سنگ صفرا

وجود فیبر نامحلول در آرد چاودار سبب کاهش خطر ابتلا به سنگ‌های صفراوی می‌شود. در واقع فیبر موجود در این آرد کمک می‌کند تا سرعت دفع روده کاهش یافته و مقدار اسیدهایی که موجب سنگ‌های صفرا می‌شوند کم گردند.

·       ضدسرطان

آرد چاودار خواص ضد سرطانی قوی دارد. این آرد شامل مقادیر زیاد فیبر محلول و غیر محلول، نشاسته مقاوم، سافین‌ها، پلی‌فنول‌ها، اسید فیتیک و مهارکننده‌های پروتئاز بوده که باعث جلوگیری از گسترش سلول‌های سرطانی می‌شود.

·       ارتقای سلامت روده‌ها

فروکتان‌های موجود در این آرد و فیبر محلول باعث ایجاد باکتری‌های دوستانه‌ای برای روده بزرگ شده و تعداد میکروبیوم‌های روده را تضمین می‌کند. در واقع روده سالم باعث کاهش التهاب شده و خلق‌وخو را بهبود می‌دهد.

·       حفاظت از سلامت قلب و عروق

از دیگر خواص آرد چاودار می‌توان به حفاظت از سلامت قلب و عروق اشاره کرد. این آرد به عنوان آردی کامل شناخته می‌شود که از شما در برابر بیماری‌های قلبی و عروقی نظیر حملات و سکته‌های قلبی محافظت می‌کند.

آرد چاودار چیست

نان گندم یا نان با آرد چاودار؟ کدام بهتر است؟

ممکن است برای شما سوال پیش آید که میان نان گندم یا نان با آرد چاودار کدام بهتر است؟ نان گندم پروتئین بیشتری دارد؛ اما نان چاودار حاوی مقادیر بیشتری از فیبر است. گندم نسبت به آرد چاودار مقادیر بیشتری از قند دارد و در صورتی‌که فقط از نان گندم استفاده کنید، میزان چربی انباشته بدنتان افزایش می‌یابد. همچنین نان چاودار 20 درصد کالری کمتری نسبت به نان گندم سفید دارد. آرد قنادی یکی از آردهای پرکاربرد در شیرینی‌پزی است که برای تهیه کیک‌ها و شیرینی‌های نرم و لطیف مناسب است. برای مشاهده انواع آردهای قنادی، به صفحه خرید آرد قنادی مراجعه کنید.

پخت نان با آرد چاودار

آرد چاودار برای پخت نان در سراسر جهان استفاده می‌شود. البته این آرد نسبت به آرد گندم رفتار متفاوتی دارد. به عنوان مثال نان چاودار سنگین‌تر از نان گندم بوده و بافتی اسفنجی و نرم ندارد. همچنین با اضافه کردن آب، گلوتن موجود در نان چاودار چسبناک شده و به خمیری انعطاف‌پذیر تبدیل می‌گردد. البته توجه داشته باشید که گلوتن موجود در نان چاودار نسبت به نان گندم کمتر است. برای اینکه نان پخته شده تازه بماند، می‌توانید از پودر بهبود دهنده موجود در بیک لند که کیفیتی بالا و قیمتی مناسب دارد، استفاده کنید.

در بسیاری از موارد از ترکیب چاودار و گندم برای تهیه نان استفاده می‌گردد تا بافت آن به خوبی پف کرده و لطیف باشد. البته در برخی کشورها نظیر آلمان و روسیه 100% نان با آرد چاودار تهیه می‌شود. برخی افراد تصور می‌کنند که پخت نان با آرد چاودار مدت بیشتری طول می‌کشد. در حالی‌که برای پخت به زمان طولانی نیاز نیست و 30 تا 35 دقیقه برای پخت نان چاودار کافی است. البته خمیری که با استفاده از این آرد تهیه می‌شود، باید حداقل 8 ساعت بماند تا حجم آن دو برابر شود. اگر به دنبال آرد چاودار باکیفیت هستید، می‌توانید به سایت بیک لند سر زده و این محصول را با قیمتی مناسب تهیه نمایید.

خواص آرد چاودار چیست

جلوگیری از ایجاد سنگ صفرا، خواص ضد سرطانی و بهبود سلامت روده‌ها و حفاظت از قلب از دیگر خواص آرد چاودار محسوب می‌شوند. این آرد مقادیر بیشتری از فیبر و مقادیر کمتری از قند دارد که به ارتقای سلامت شما کمک می‌کند.

نتیجه‌گیری

در این مقاله به بررسی اینکه آرد چاودار چیست؟ پرداختیم و مزایای استفاده از این آرد را بیان کردیم. آرد چاودار نسبت به آرد گندم، آرد کامل‌تری بوده و مزایای متعددی برای سلامت شما دارد. استفاده از این آرد نه تنها سلامت روده‌ها را بهبود می‌بخشد، بلکه بر کاهش التهاب و جلوگیری از سرطان نیز موثر است. برای بهره‌مندی از خواص این آرد بهتر است نان چاودار را جایگزین نان‌هایی که با آرد سفید تهیه می‌شوند، کنید. آرد نول یکی از انواع آرد سفید است که در تهیه نان و شیرینی‌های نرم استفاده می‌شود و خواص خاص خود را دارد. برای آشنایی بیشتر با آرد نول، به صفحه آرد نول چیست مراجعه کنید.

متنوع‌ترین محصولات آشپزی و قنادی در بیک لند

برای آشپزی و قنادی به تجهیزات مختلف و مواد اولیه متنوعی نیاز داریم. در این صورت خروجی کار بسیار مطلوب بوده و می‌توانید بهترین غذاها و بهترین کیک و شیرینی را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید. در بیک لند می‌توانید متنوع‌ترین تجهیزات و مواد اولیه قنادی و آشپزی را بیابید و پس از مشاهده مشخصات آن‌ها، به سفارش محصول موردنظر بپردازید. برای انجام این کار کافیست به سایت بیک لند مراجعه نمایید.

دسته بندی ها

آخرین بلاگ ها

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *