قهوه ساز نسل سوم

قهوه نسل سوم چیست؟

فهرست مطالب

قهوه به عنوان یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در جهان از لحاظ تاریخی و فرهنگی دچار تحولات مختلفی شده که یکی از این تحولات ظهور قهوه نسل سوم است. نسل سوم به دگرگونی گفته می‌شود که به کیفیت دانه‌ها، حفظ پایداری محیط‌زیست و احترام به تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان اهمیت می‌دهد. بنابراین با ظهور این نوع قهوه دیگر نشانی از دانه‌های سوخته و تلخ قهوه نخواهد بود. با وجود قهوه‌های نسل سوم کشاورزان، رستری‌ها و باریستاها تمام تلاش خود را کرده‌اند تا قهوه‌ای بی‌نظیر به مصرف‌کنندگان ارائه دهند.

آشنایی با مفهوم قهوه نسل سوم

در دهه 80 میلادی در صنعت قهوه جنبشی به عنوان نسل سوم قهوه که به صورت تخصصی بر دانه‌های قهوه تمرکز داشت، به وجود آمد. در همین دهه بود که کافه‌ها درجه رست قهوه را از دارک به لایت تغییر دادند و توانستند طعم‌های منحصربه‌فردی برای این نوشیدنی ایجاد نمایند. جنبش نسل سوم قهوه به سایر کشورها نظیر کانادا، استرالیا و کشورهای حوزه اسکاندیناوی نیز رسید. در سال 1999 قهوه نسل سوم نظیر قهوه دمی به محبوبیت بسیاری دست یافت و طعم‌هایی غیر از طعم تلخ نیز به طرفداران این نوشیدنی معرفی شد. قهوه نسل سوم به قهوه‌هایی اطلاق می‌شود که با استفاده از روش‌های خاص و حرفه‌ای دم‌آوری به‌دست می‌آید. این قهوه‌ها معمولاً از دانه‌های با کیفیت بالا و تکنیک‌های جدید برای دم‌کردن مانند قهوه‌ساز اتوماتیک، دستگاه‌های فیلتری یا دستگاه قهوه دمی استفاده می‌کنند. برای مشاهده لوازم قنادی و تجهیزات مناسب برای تهیه قهوه، به صفحه لوازم قنادی مراجعه کنید.

آشنایی با قهوه ساز نسل سوم

همانطورکه اشاره شد، نسل سوم قهوه بر کیفیت دانه‌ها، کمک گرفتن از کشاورزی پایدار و دم‌آوری قهوه تاکید می‌کند. در واقع این جنبش به قهوه به عنوان یک اثر هنری می‌نگرد. دانه‌های قهوه در کشورهای مختلفی کشت می‌شوند که همین موضوع بر عطر و طعم آن تاثیر می‌گذارد. از دیگر مواردی که جنبش قهوه نسل سوم بر آن تاکید دارد، می‌توان به اخلاقیات و پایداری محیط ‌زیست اشاره کرد. در واقع کشاورزان باید به همان اندازه که زحمت می‌کشند، دستمزد دریافت کنند. همچنین برای کاهش آسیب به محیط ‌زیست باید از روش‌های اصولی و پایدار استفاده نمود. اگر به دنبال دستگاهی هستید که به‌صورت خودکار قهوه‌ای با کیفیت عالی تولید کند، دستگاه قهوه ساز اتوماتیک گزینه مناسبی است. برای خرید این دستگاه، به صفحه دستگاه قهوه ساز اتوماتیک مراجعه کنید.

قهوه نسل سوم تنها بر عطر و طعم قهوه تاکید ندارد، بلکه روش‌های دم‌آوری قهوه در این نسل از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در این نوع قهوه باریستا به عنوان یک هنرمند شناخته شده که همه ویژگی‌های قهوه را شناخته و با توجه به دانش خود عصاره‌گیری می‌کند.

برای تهیه قهوه‌ای خوش‌طعم از تجهیزات مختلفی نظیر قهوه‌سازهای فیلتردار نیز استفاده می‌شود. در بیک لند می‌توانید مدل‌های متنوعی از این دستگاه‌ها را مشاهده نمایید که این مدل‌ها عبارتند از:

  • دستگاه قهوه Aroma Boy ملیتا
  • دستگاه قهوه EPOS BLACK/SILVER
  • قهوه ساز فیلتردار ملیتا AromaFresh
  • قهوه ساز EPOUR مشکی نقره‌ای ملیتا
  • دستگاه قهوه EPOS BLACK/GOLD
  • و…

معرفی روش‌های دم‌آوری قهوه نسل سوم

چگونگی دم کردن قهوه نسل سوم به آسیاب دانه‌های آن بسیار بستگی دارد. زیرا در هر یک از تکنیک‌های دم‌آوری طعم قهوه متفاوت خواهد بود. شما می‌توانید برای دم کردن این نوع قهوه از روش‌هایی نظیر  Aeropress، V60، Chemex  و Syphon استفاده کنید. در ادامه در مورد هر یک از این روش‌ها نکات بیشتری بررسی می‌کنیم. دستگاه قهوه دمی یکی از روش‌های حرفه‌ای برای دم‌آوری قهوه است که به شما کمک می‌کند طعم اصیل قهوه را تجربه کنید. برای مشاهده مدل‌های مختلف این دستگاه، به صفحه دستگاه قهوه دمی مراجعه کنید.

قهوه نسل سوم چیست

·       دم کردن قهوه با روش V60

دم کردن قهوه نسل سوم با روش V60 یکی از رایج‌ترین روش‌هاست. در این روش از کاغذ صافی با ضخامت کم استفاده می‌شود. هنگام دم کردن قهوه با استفاده از این روش آب به صورت دایره‌ای به ظرف قهوه افزوده می‌گردد. همچنین با حرکت دست در این روش قهوه‌ای خوشمزه‌تر خواهید داشت.

·       دم کردن قهوه با روش  Chemex

تکنیک Pour_over یکی از بهترین راهکارها برای دم کردن قهوه با روش Chemex است. در واقع این روش دم‌آوری قهوه جزء شناخته‌ترین روش‌ها در موج سوم قهوه محسوب می‌شود. برای اجرای تکنیک Pour_over  می‌توان آب داغ را روی دانه‌های آسیاب شده قهوه بریزید. با جمع‌آوری قهوه با این روش قهوه‌ای خالص، ملایم و بدون طعم تلخ خواهید داشت.

برای دم‌آوری قهوه با استفاده از این روش به کاغذ فیلتر دو لایه نیاز دارید. سپس آب گرم را به آرامی و با حرکت دایره‌ای دست به پودر قهوه اضافه کنید. برای اجرای این روش تنها به 10 گرم قهوه آسیاب شده، تجهیزات آماده‌سازی قهوه، یک لیوان آب داغ و کاغذ فیلتر قهوه‌ساز نیاز خواهید داشت.

·       دم کردن قهوه با روش  Syphon

برخی از افراد تصور می‌کنند که دم کردن قهوه نسل سوم با استفاده از این روش بسیار پیچیده است؛ اما این کار بسیار ساده بوده و تنها به وسیله افزایش فشار ناشی از دمای بالا انجام می‌گیرد. تجهیزات دم کردن قهوه Syphon با نام دیگ وکیوم معروف بوده که بسیار کاربردی است. در این روش می‌توانید به قهوه‌ای باکیفیت، شفاف و همراه با عطر قوی دست یابید.

·       دم کردن قهوه با روش Aeropress

ایروپرس به عنوان یک قهوه ساز نسل سوم و روش دم کردن قهوه با کیفیت بالا شناخته می‌شود. قهوه‌ای که با استفاده از این روش تهیه می‌گردد، طعمی بسیار نزدیک به اسپرسو دارد. عطر قهوه در این روش بسیار بالاست و اگر می‌خواهید طعم قهوه را به خوبی حس کنید، از این روش کمک بگیرید. برای دم‌آوری قهوه به روش Aeropress تنها به قهوه آسیاب شده با اندازه دانه متوسط و آب داغ نیاز دارید. برای آسیاب دانه قهوه می‌توانید از دستگاه آسیاب قهوه استفاده نمایید تا این کار به آسانی انجام گیرد. دستگاه‌های آسیاب قهوه موجود در بیک لند از کیفیت بالایی برخوردار هستند. قهوه ساز فیلتری یکی از روش‌های محبوب برای دم کردن قهوه است که می‌تواند قهوه‌ای صاف و خوش‌طعم ایجاد کند. برای مشاهده انواع قهوه ساز فیلتری، به صفحه قهوه ساز فیلتری مراجعه کنید.

قهوه نسل سوم

تمرکز قهوه نسل سوم بر کیفیت دانه‌ها، استفاده از روش‌های کشاورزی پایدار و دم‌آوری قهوه است. این نوع قهوه در انواع روش‌های Aeropress، V60، Chemex و Syphon دم‌آوری می‌شوند که در هر یک از این روش‌ها قهوه‌ای متفاوت خواهید داشت.

آشنایی با ویژگی‌های قهوه نسل سوم

وجود ویژگی‌هایی در نسل سوم قهوه موجب تفاوت آن از قهوه‌هایی با سبک‌های دیگر شده است که از جمله این ویژگی‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

·       منشا دانه قهوه

اولین و مهم‌ترین ویژگی قهوه‌های نسل سوم توجه به منشأ دانه‌های قهوه است. برای داشتن قهوه نسل سوم با کیفیت باید از دانه‌هایی باکیفیت که از مزارع مشخص کشت شده‌اند، استفاده کنید. همچنین اطلاعاتی نظیر کشور، ارتفاع، منطقه، روش فرآوری و… به صورت دقیق درج می‌شوند.

·       شفافیت در فرایند

در قهوه نسل سوم مصرف‌کننده از اینکه چه چیزی را استفاده می‌کند، کاملا مطلع است. بنابراین از رست دانه گرفته تا روش دم‌آوری آن به صورت دقیق اطلاع‌رسانی می‌شود. همین موضوع باعث شفافیت، افزایش اعتماد مشتریان و همچنین بالا رفتن ارزش قهوه خواهد شد.

·       حفظ طعم طبیعی قهوه

تمرکز بر حفظ طعم طبیعی قهوه از دیگر ویژگی‌های مهم قهوه نسل سوم است. بنابراین در این مدل از طعم‌دهنده‌های مصنوعی، شیر و شکر کمتر استفاده می‌شود تا طعم قهوه اصلی مشخص گردد. این نوع قهوه معمولا در طعم‌هایی نظیر گلی، مرکباتی، مغزی یا شکلاتی وجود دارند که این طعم‌ها به وسیله نوع دانه و روش فرآوری ایجاد می‌گردند.

·       نقش باریستا

باریسا تنها یک اجراکننده و تهیه‌کننده قهوه نیست؛ بلکه او می‌تواند طعم هر دانه را استخراج کرده و آن را به مشتری منتقل کند. باریستاهای نسل سوم قهوه در این زمینه آگاه هستند و به خوبی آموزش دیده‌اند.

برای آسیاب دانه‌های قهوه و دستیابی به طعمی خاص و تازه، استفاده از دستگاه آسیاب قهوه ضروری است. برای خرید دستگاه آسیاب قهوه، به صفحه دستگاه آسیاب قهوه مراجعه کنید.

قهوه ساز نسل سوم چیست

نسل سوم قهوه به عنوان جهشی در صنعت قهوه شناخته می‌شود. اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری در مورد قهوه نسل سوم کسب کنید، این مقاله را مطالعه نمایید.

نتیجه‌گیری

در این مقاله به بررسی قهوه ساز نسل سوم و روش‌های دم‌آوری نسل سوم قهوه پرداختیم. اگر می‌خواهید شما نیز از طریق این روش به تهیه قهوه بپردازید، باید به کیفیت بالای دانه‌ها، منشاء آن‌ها و تکنیک‌های پیشرفته دم‌آوری آشنا باشید. از طریق مطالب بیان شده در این مقاله می‌توانید به بهترین نسل سوم قهوه دست یابید. اگر به دنبال طعم خاص قهوه هستید، قهوه موکا یکی از گزینه‌های عالی است. برای آشنایی بیشتر با قهوه موکا و طرز تهیه آن، به صفحه قهوه موکا مراجعه کنید.

خرید با کیفیت‌ترین تجهیزات کافی‌شاپ از بیک لند

اگر به دنبال فروشگاهی هستید که بتوانید تجهیزات نسل سوم قهوه و اسپرسوهای مختلف را در آن بیابید، بیک لند یکی از بهترین انتخاب‌ها برای شماست. در بیک لند نه‌تنها تجهیزات مرتبط با کافی‌شاپ، قنادی و آشپزی در بالاترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت به فروش می‌رسند، بلکه به مواد اولیه باکیفیتی نیز دست خواهید یافت. برای مشاهده محصولات بیشتر بیک لند کافیست به سایت این مجموعه سر بزنید.

دسته بندی ها

آخرین بلاگ ها

ارسال رایگان بیک لند

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *