فراستینگ چیست

فراستینگ کیک چیست؟

فهرست مطالب

دنیای قنادی دنیایی سرشار از اصطلاحات و نکات مختلف است. در صورتی‌که به قنادی و شیرینی‌پزی علاقه دارید، بهتر است با این اصطلاحات و نکات آشنا باشید تا بتوانید بهترین شیرینی‌ها و کیک‌ها را آماده کنید. اگر می‌خواهید بدانید که فراستینگ چیست؟ در این مقاله از بیک لند با ما همراه باشید. برای داشتن یک فراستینگ صاف و حرفه‌ای، استفاده از ابزارهای مناسب مانند پالت و لیسک اهمیت زیادی دارد. اگر به دنبال تجهیزات کامل قنادی هستید، به صفحه لوازم قنادی مراجعه کنید.

فراستینگ چیست؟

اگر اهل پخت کیک و شیرینی باشید و گذرتان به قنادی افتاده باشد، حتما کلمه فراستینگ به گوشتان خورده است. این کلمه انگلیسی بوده و به معنای رویه خامه‌ای کیک یا شیرینی است. معمولا کلمه فراستینگ همراه با آیسینگ می‌آید. میان این دو کلمه تفاوت معنای خاصی وجود ندارد و در واقع هر دوی آن‌ها به معنای روکش کردن کیک با استفاده از خامه، کرم، گاناش و… است. فراستینگ انواع مختلفی داشته و از مزایای متعددی برخوردار بوده که در ادامه به بررسی آن‌ها خواهیم پرداخت.

فراستینگ

آشنایی با ویژگی‌های فراستینگ

اگر فراستینگ به خوبی و بر اساس دستورالعمل‌های دقیق تهیه شود، طعم و جلوه‌ای خاص به کیک و شیرینی شما می‌بخشد. از جمله ویژگی‌هایی که همراه با یک فراستینگ مناسب هستند، می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • کمک به بهبود طعم و کیفیت کیک: فراستینگ کمک می‌کند که کیکی با سطح صاف و یکدست داشته باشید. در این صورت می‌توانید خلاقیت خود را به کار گرفته و طرح‌های زیبایی برای کیک و شیرینی ایجاد نمایید. توجه داشته باشید که هرچه سطح کیک و شیرینی ناهموارتر باشد، نمی‌توان طرح مناسبی را روی کیک و شیرینی به نمایش گذاشت.
  • افزایش مدت زمان نگهداری: فراستینگ یک لایه محافظتی و پوششی از کیک بوده و کمک می‌کند که کیک رطوبت خود را از دست ندهد. به همین دلیل است که استفاده از آن روی کیک به افزایش مدت زمان نگهداری کمک بسیاری خواهد کرد.

پالت‌های قنادی یکی از ضروری‌ترین ابزارها برای پخش یکنواخت کرم و خامه روی کیک هستند. اگر قصد دارید فراستینگ حرفه‌ای‌تری داشته باشید، می‌توانید مدل‌های مختلف را در صفحه خرید انواع پالت قنادی مشاهده کنید.

فراستینگ همان خامه‌کشی روی کیک بوده که به صاف شدن سطح کیک کمک می‌کند. با انجام این کار طعم و کیفیت کیک بهبود یافته و می‌توانید آن را بدون اینکه رطوبت خود را از دست بدهد، به مدت بیشتری نگهدارید.

معرفی انواع فراستینگ کیک

فراستینگ کیک تنوع گسترده‌ای داشته و با انواع مختلفی همراه است. از جمله انواع این شیوه از تزئین کیک و شیرینی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

·       باترکریم فراستینگ

کره پایه مهم باترکریم بوده که در قنادی‌ها از آن استفاده می‌شود. باترکریم ساده در واقع یک فراستینگ کره زده شده است. طعم این فراستینگ بسیار شیرین بوده و عنوان شیرین‌ترین نوع باترکریم به شمار می‌آید. باترکریم فراستینگ را می‌توان برای همه طعم‌های کیک اسفنجی استفاده کرد. همچنین تهیه آن بسیار آسان بوده و نیاز به مواد اولیه کمی دارد.

فراستینگ کیک

·       مرنگ باترکریم سوئیسی

مرنگ باترکریم سوئیسی نیز از دیگر انواع فراستینگ بوده که برای تهیه آن باید تخم مرغ‌ها به دمای محیط رسیده و سفیده از تخم مرغ جدا شود تا در اثر هم زدن پف کند. توجه داشته باشید که پیش از شروع کار کاسه و همزن کاملا تمیز باشند. عطر و طعم این نوع از فراستینگ ملایم بوده و به همین دلیل به راحتی می‌تواند طعم‌دار گردد. از مرنگ باترکریم سوئیسی معمولا برای پوشش کیک‌های عروسی استفاده می‌شود؛ زیرا رنگ این لایه سفید است.

·       مرنگ باترکریم ایتالیایی

باترکریم ایتالیایی یک فراستینگ مرنگ کره‌ای بوده که در پخت کیک به عنوان یکی از اصلی‌ترین مواد به کار می‌رود. این روکش به دلیل طعم، بافت و مزه‌ای که دارد، در مجالس مجلل و برای تزیین کیک‌های تولد بسیار محبوب است. رنگ این نوع فراستینگ سفید بوده و به دلیل سفت بودن به راحتی ذوب نمی‌شود.

·       باترکریم فرانسوی

از دیگر انواع فراستینگ کیک می‌توان به باترکریم فرانسوی که یک روکش کره غلیظ است، اشاره کرد. این باترکریم برخلاف انواع سوئیسی و ایتالیایی به دلیل استفاده از زرده تخم‌مرغ در آن یک مرنگ واقعی نیست. همچنین رنگ این نوع باترکریم زرد بوده و بافت آن به دلیل نرم بودن در شرایط گرم ذوب می‌شود. به همین دلیل از این نوع فراستینگ برای فیلینگ و پر کردن و پایه تارت میوه استفاده می‌شود.

·       باترکریم آلمانی

از دیگر روش‌های فراستینگ کیک می‌توان به باترکریم آلمانی اشاره کرد. این مدل رنگ زرد کمرنگی داشته و بافت آن خامه‌ای، نرم، صاف و پفی است. بنابراین این باترکریم پایدار نبوده و در شرایط گرم ذوب می‌شود. از باترکریم آلمانی برای کاپ کیک یا فیلینگ شیرینی استفاده شده و برای تزیین مناسب نیست.

·       فراستینگ پنیر خامه‌ای

از دیگر انواع روش‌های فراستینگ می‌توان به نوع پنیر خامه‌ای یا کریم چیز اشاره کرد. این نوع از فراستینگ با عطر و طعم تند آن شناخته شده و در آن به جای کره از پنیر خامه‌ای استفاده می‌شود. کریم چیز ملایم و شیرین بوده و رنگ آن سفید است. همچنین از آن معمولا برای کیک اسفنجی، کیک هویج و کیک هامینگبرد استفاده می‌شود.

·       فراستینگ خامه زده شده

فراستینگ خامه زده شده را به نام فراستینگ خامه‎ای شانتیل نیز می‌شناسند. این نوع از فراستینگ لحظاتی پیش از سرو تهیه شده و دارای طعم‌های میوه‌ای است. رنگ این نوع روکش خامه‌ای زرد کمرنگ بوده و بسیار نرم و شکننده است. بنابراین باید فورا از آن استفاده کرد یا آن را در یخچال قرار داد. از این نوع فراستینگ کیک برای تهیه کیک‌های تابستانی نظیر کیک توت‌فرنگی استفاده می‌شود.

اسپاتولا و قلم مو ایبیلی

490,000 تومان
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

قاشق سيليكوني دسته استيل

120,000 تومان
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

لیسک سيليكوني دسته استيل

110,000 تومان
انتخاب گزینه ها این محصول دارای انواع مختلفی می باشد. گزینه ها ممکن است در صفحه محصول انتخاب شوند

برای ترکیب بهتر مواد و پخش یکنواخت خامه روی کیک، لیسک‌های سیلیکونی بهترین گزینه هستند. برای مشاهده قیمت و خرید مدل‌های مختلف، به صفحه خرید لیسک مراجعه کنید.

انواع فراستینگ

·       فراستینگ هفت دقیقه

از دیگر انواع این روکش‌های خامه‌ای محبوب می‌توان به فراستینگ کیک 7 دقیقه اشاره کرد. در تهیه این مدل از کره استفاده نشده و از لحاظ قوام مشابه با نوع مرنگ است. فراستینگ 7 دقیقه را می‌توان روی کاپ کیک و کیک‌ها استفاده کرد تا کیک ظاهری پفی همراه با رنگ سفید خالص داشته باشد که کنار آن از پودر نارگیل نیز استفاده می‌شود.

·       گاناش

گاناش حالتی میان فراستینگ و آیسینگ داشته و از آن برای خامه‌کشی شیرینی‌ها و دسرها استفاده می‌شود. همچنین گاناش برای قرار دادن تکه‌های میوه روی کیک نیز مناسب بوده و شما می‌توانید از گاناش خنک یک دسر ترافل شکلاتی تهیه نمایید. رنگ گاناش قهوه‌ای تیره و براق بوده و برای تهیه چیز کیک، کاپ کیک، فیلینگ شیرینی، کیک و اکلر کاربرد دارد.

·       فراستینگ فاج

از دیگر انواع فراستینگ می‌توان به فراستینگ فاج که غلظت بالایی دارد، اشاره کرد. فاج طعم شیرینی داشته و معمولا با کیک‌های اسفنجی ساده یا دسرهای تارت سرو می‌شود. این نوع فراستینگ قابل استفاده در قیف بوده و به دلیل نرم بودن به راحتی قابل پخش است. البته توجه داشته باشید که فاج پس از گذشت مدتی سفت خواهد شد.

از جمله انواع فراستینگ کیک می‌توان به باترکریم فراستینگ، مرنگ باترکریم سوئیسی، مرنگ باترکریم ایتالیایی، باترکریم فرانسوی، باترکریم آلمانی، فراستینگ پنیر خامه‌ای، فراستینگ خامه زده شده، فراستینگ هفت دقیقه، گاناش و فاج اشاره کرد.

ابزارهای موردنیاز برای فراستینگ کیک

برای اینکه بتوانید کیفیت کیک و شیرینی‌های خود را افزایش دهید، استفاده از ابزارهای مربوط به این کار کمک‌کننده خواهد بود که از جمله این ابزارها و مواد اولیه می‌توان موارد زیر را نام برد:

  • ماسوره
  • قیف
  • شکلات
  • تاپینگ و براق‌کننده‌ها

استفاده از ماسوره و قیف به سهولت کار کمک کرده و شکلات تاثیر بی‌نظیری بر طعم کیک دارد. با استفاده از تاپینگ‌ها و براق‌کننده‌ها می‌توانید جلوه‌ای خاص به ظاهر کیک خود ببخشید.

مفهوم فراستینگ

نتیجه‌گیری

در این مقاله به سوال فراستینگ چیست؟ پاسخ دادیم و انواع آن را بررسی کردیم. این روکش خامه‌ای محبوب در انواع مختلفی تهیه شده و استفاده از آن با مزایای متعددی همراه است. در واقع فراستینگ به افزایش ماندگاری کیک و ایجاد ظاهری جذاب برای آن کمک می‌کند. فراستینگ یکی از مهم‌ترین بخش‌های تزئین کیک است که می‌تواند بافتی نرم و لطیف به آن ببخشد. یکی از روش‌های حرفه‌ای برای تهیه خامه کیک، استفاده از سفیده تخم‌مرغ است که به ایجاد خامه‌ای سبک و پایدار کمک می‌کند. برای یادگیری مراحل کامل، به صفحه طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخم‌مرغ مراجعه کنید.

بیک لند، متنوع‌ترین فروشگاه لوازم قنادی و آشپزی

آشپزی و شیرینی‌پزی از جمله مشاغل نیازمند به استفاده از ابزار و مواد اولیه مختلفی هستند. اگر شما نیز در این حوزه فعالیت می‌کنید و به دنبال فروشگاهی هستید که متنوع‌ترین محصولات را با مناسب‌ترین قیمت داشته باشد، بیک لند انتخاب مناسبی برایتان خواهد بود. برای مشاهده بهترین تجهیزات آشپزی و قنادی به سایت بیک لند مراجعه کرده و برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره موجود در سایت، تماس حاصل فرمایید.

دسته بندی ها

آخرین بلاگ ها

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *