طرز تهیه خامه کیک

طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخمه مرغ بدون همزن در خانه

فهرست مطالب

خامه کیک یکی از گزینه‌های بسیار مهم در کیک‌پزی محسوب شده و کاربرد بسیاری دارد. در واقع خامه برای تزیین و فیلینگ کردن کیک‌های اسفنجی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر می‌خواهید خود به تهیه خامه در خانه بپردازید، باید بدانید که این کار چندان سخت نبوده و می‌توانید آن را به آسانی و بدون استفاده از همزن تهیه نمایید. در ادامه به بررسی طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخمه مرغ در خانه می‌پردازیم.می توانید برای شکل دادن به کیک و شیرینی های خود از قالب سیلیکونی استفاده کنید که ابزاری حرفه ای رای کیک پزی می باشد.

فهرست محتوا

مواد موردنیاز برای آماده کردن خامه کیک با سفیده تخم مرغ

برای تهیه خامه کیک با سفیده تخم‌مرغ مواد زیر موردنیاز است:

  • شکر: دو قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری
  • خامه غلیظ و سرد: یک فنجان

طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخمه مرغ بدون همزن

آشنایی با طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخمه مرغ و بدون همزن

مراحل طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخمه مرغ بدون همزن به شرح زیر است:

·       مرحله اول- مخلوط کردن مواد با یکدیگر

در مرحله اول از طرز تهیه خامه کیک یک کاسه بزرگ را انتخاب کرده و آن را به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شود. پس از این گذشت این مدت کاسه را بیرون آورده و خامه، شکر و وانیل را درون آن بریزید. سپس با استفاده از یک لیسک یا همزن دستی آن را چند دقیقه و با سرعت هم بزنید. توجه داشته باشید که مواد را باید به صورت دایره‌ای و به مدت 5 تا 10 دقیقه به خوبی هم زده تا قله‌های سفتی در ظرف ایجاد شود.همچنین می‌توانید  طرز تهیه کیک خیس ساده که یکی از پر فروش ترین کیک در کافه های کل دنیا است را در این بلاگ مشاهده کنید.

·       مرحله دوم- سرو خامه

در مرحله دوم طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخم‌مرغ باید مجدد آن را به مدت 20 دقیقه داخل فریزر بگذارید. پس از بیرون آوردن خامه از فریزر آن را چند دقیقه هم زده تا خامه سفت شود. توجه داشته باشید که هنگام قرار دادن ظرف خامه در فریزر روی آن را بپوشانید تا بوی نامطبوعی نگیرد. با انجام مراحل اشاره شده خامه کیک شما آماده بوده و می‌توانید با استفاده از آن کیک، رولت خامه‌ای و پنکیک را تزیین کنید. برای کسب اطلاع در مورد فرق قابلمه چدن با تفلون این مطلب را مطالعه کنید.

قالب کیک فلزی

طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخمه مرغ بدون همزن شامل دو مرحله مخلوط کردن مواد و سرو خامه است. در هنگام تهیه خامه کیک آن را به مدت چند دقیقه و با سرعت هم بزنید تا سفت شده و فرم بگیرد.

 نکات مهم برای تهیه خامه کیک با سفیده تخم‌مرغ

برای تهیه خامه کیک با استفاده از سفیده تخم‌مرغ نکات زیر را در نظر داشته باشید:

  • در طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخمه مرغ مهم‌ترین نکته سرد بودن مواد موردنیاز است. بنابراین سفیده تخم‌مرغ را در فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شده و به خوبی فرم گیرد.
  • توجه داشته باشید که ظرف مورد استفاده برای ترکیب مواد باید کاملا تمیز، خشک و بدون چربی باشد. زیرا وجود چربی و رطوبت از پف کردن سفیده‌های تخم‌مرغ جلوگیری می‌کند.
  • برای اینکه خامه کیک شما از لحاظ طعم شبیه خامه‌های قنادی شود، می‌توانید دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی به آن اضافه نمایید.
  • توجه داشته باشید که هیچ زرده‌ای در سفیده‌های تخم‌مرغ نباشد. زیرا زرده تخم‌مرغ چربی داشته و سبب می‌شود سفیده به خوبی فرم نگیرد.
  • شکر را به صورت کم کم به سفیده تخم‌مرغ اضافه نمایید تا در آن به خوبی حل شود.
  • اگر به صورت دستی مواد را هم می‌زنید، ابتدا با سرعت پایین این کار را انجام داده و سپس سرعت هم زدن مواد را افزایش دهید. انجام این کار باعث ایجاد حباب‌های یکنواخت و خامه‌ای پایدارتر خواهد شد.
  • اگر می‌خواهید به پایداری بیشتر سفیده‌ها کمک کنید، می‌توانید چند قطره آبلیمو، سرکه یا تارتار به مواد بیفزایید.

تا چه مدت می‌توان خامه کیک را نگهداشت؟

طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخمه مرغ بدون همزن در خانه

خامه کیک را می‌توانید به مدت 3 روز در یخچال نگهداری نمایید. البته توجه داشته باشید که خامه را در ظرف درب‌دار قرار داده و پیش از خراب شدن آن را مصرف کنید. همچنین خامه را پس از بیرون آوردن از یخچال دوباره هم بزنید تا فرم گیرد. همچنین میتوانید مطلب طرز تهیه خامه قنادی خانگی را مطالعه کنید که بتوانید در خانه با خامه صبحانه و شکر خامه قنادی درست کنید.

قرار دادن مواد مورد نیاز در فریزر برای سفت شدن خامه و فرم گرفتن آن بسیار اهمیت دارد. همچنین توجه به عدم وجود چربی و رطوبت در ظرف و زرده در سفیده تخم‌مرغ نیز از دیگر نکات مهم برای تهیه خامه کیک است. همچنین خامه کیک را می‌توانید به مدت سه روز در یخچال و در یک ظرف درب‌دار نگهداری کنید.

نتیجه‌گیری

در این مقاله به بررسی طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخمه مرغ در خانه و بدون همزن پرداختیم. شما می‌توانید به راحتی و بدون نیاز به مراجعه به قنادی خامه کیک موردنظر خود را در منزل تهیه کنید. با رعایت نکات اشاره شده در این مقاله خامه کیکی بسیار خوشمزه خواهید داشت و می‌توانید روی کیک خود را نیز با آن تزیین نمایید. یکی از انواع کیک یخچالی که می‌توانید آن را در خانه بپزید کیک خیس است در پست لینک شده آن را مشاهده کنید.

خرید باکیفیتترين لوازم قنادی و آشپزی از بیک لند

اگر از علاقه‌مندان به آشپزی و شیرینی‌پزی هستید، تهیه لوازم مربوط به این کار از اهمیت بالایی برخوردار است. در صورتی ‌که به دنبال فروشگاهی هستید که لوازم قنادی و آشپزی خود را با بالاترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت از آنجا خریداری نمایید، بیک لند انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. در بیک لند می‌توانید برندهای متنوعی از محصولات مرتبط با آشپزی و قنادی را مشاهده کرده و اقدام به سفارش آن‌ها کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق شماره تماس درج شده در سایت با کارشناسان بیک لند در ارتباط باشید.

دسته بندی ها

آخرین بلاگ ها

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *