طرز تهیه کیک خیس شکلاتی

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی ساده در منزل + راهنمایی مرحله به مرحله

فهرست مطالب

کیک یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که طرفداران بسیاری دارد. از جمله محبوب‌ترین انواع کیک‌ها می‌توان به کیک خیس شكلاتي اشاره کرد. این کیک انتخاب بسیار مناسبی برای دورهمی‌های عصرانه همراه با دوستان و خانواده است که می‌توانید آن را همراه چای نوش‌جان کنید. در ادامه مقاله به بررسی طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به دو روش با فر و بدون فر می‌پردازیم تا با هر امکاناتی بتوانید آن را تهیه نمایید. همچنین می‌توانید برای خرید لوازم قنادی آنلاین مورد نیاز خود به سایت بیک لند مراجعه کنید.

فهرست محتوا

مواد لازم برای تهیه کیک خیس شکلاتی با فر

مواد موردنیاز برای تهیه کیک خیس شکلاتی با استفاده از فر عبارت است از:

  • پودر کاکائو: سه چهارم فنجان
  • شکر: دو فنجان
  • آرد چند منظوره: سه چهارم پیمانه
  • شیر: یک فنجان
  • نمک: یک قاشق چای‌خوری
  • بکینگ پودر: یک دوم قاشق چای‌خوری
  • وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری
  • روغن گیاهی: یک دوم فنجان
  • تخم مرغ بزرگ: دو عدد
  • آب داغ: یک فنجان

طرز تهیه کیک خیس

مواد مورد نیاز برای تهیه سس شکلاتی کیک خیس

برای تهیه سس شکلاتی کیک خیس مواد زیر موردنیاز است:

  • پودر کاکائو: یک دوم فنجان
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • کره: یک دوم فنجان
  • روغن قنادی: یک دوم فنجان
  • پودر قند: سه فنجان
  • آب یا شیر: 4 یا 5 قاشق چای‌خوری

چگونگی تهیه کیک خیس شکلاتی با فر

اگر می‌خواهید با استفاده از فر به تهیه این کیک خوشمزه بپردازید، مراحل زیر را طی کنید:

طرز تهیه کیک خیس ساده

·        1- آماده کردن فر

اولین کار پیش از تهیه کیک، آماده‌سازی و گرم کردن فر است. برای این منظور فر را در دمای 350 درجه تنظیم کرده و روی قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید و آن را کنار بگذارید.

·        2- ترکیب مواد

پس از آماده‌سازی فر و گرم کردن آن نوبت به ترکیب مواد با یکدیگر می‌رسد. بنابراین جوش شیرین، بکینگ پودر، نمک و آرد را در یک کاسه بزرگ ریخته و آن‌ها را به خوبی هم بزنید تا کاملا با یکدیگر مخلوط شوند. البته پیش از اضافه کردن آرد آن را سه بار الک کنید تا گلوله گلوله نشود. یکی از پر استفاده ترین محصول برای کیک و شکلات سازی قالب سیلیکونی است که کاربرد زیادی در این حوظه دارد برای خرید به سایت بیک لند مراجعه کنید.

پس از ترکیب مواد خشک باید تخم‌مرغ، وانیل، شیر و روغن نباتی را در کاسه‌ای ریخته و به خوبی هم بزنید. سپس آن‌ها را به آرامی به کاسه آرد اضافه کرده و به صورت دورانی و پیوسته با یکدیگر ترکیب نمایید.

·        3- افزودن خمیر

بعد از انجام مراحل اشاره شده باید آب را به خمیر اضافه کرده و آن‌ها را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید. توجه داشته باشید که هنگام افزودن آرد به مواد آن‌ها را زیاد هم نزنید. زیرا این کار سبب خوابیدن پف کیک خواهد شد. در اندازه‌گیری آرد نیز دقیق باشید، زیرا مقدار زیاد آرد موجب سفت و خشک شدن کیک شما می‌شود.

·        4- ریختن مواد در قالب

در این مرحله از تهیه كيك خيس شكلات خمیر را در قالب کیک ریخته و آن را به مدت 29 تا 32 دقیقه درون فر قرار دهید. توجه داشته باشید که هنگام پخت کیک در فر را باز نکنید؛ زیرا این کار باعث خوابیدن پف آن می‌شود.

·        5- خنک شدن کیک

پس از گذشت مدت زمان اشاره شده کیک را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شود. برای اینکه از پخت کیک مطمئن شوید، می‌توانید خلال دندانی را در آن فرو ببرید. در صورتی‌که مایه کیک به خلال دندان چسبید، به این معناست که باید کیک را مدت بیشتری درون فر بگذارید.

·        6- آماده‌سازی سس شکلاتی

در طرز تهیه کیک خیس، آماده کردن سس شکلاتی خوشمزه بسیار اهمیت دارد. برای تهیه این سس کره و روغن قنادی را در یک کاسه ریخته و آن‌ها را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس پودر قند را به این ترکیب اضافه نمایید. مجددا مواد را هم زده و در نهایت وانیل و آب یا شیر را به ترکیب حاصل شده بیفزایید و آن‌ها را به خوبی مخلوط نمایید. در ادامه می‌توانید کاکائو و باقیمانده پودر قند را نیز به مخلوط حاصل اضافه کنید. در صورت نیاز برای حاصل شدن قوام دلخواه امکان اضافه کردن آب یا شیر باقیمانده نیز وجود دارد. البته حواستان باشد که سس خیلی رقیق نشود. یکی از کار های جالب که می‌توانید در راستای کیک پزی درخانه انجام دهید و آموزش راحتی دارد دستور طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخمه مرغ است.

·        7- پخش کردن سس شکلاتی روی کیک

اگر می‌خواهید رنگ سس شکلاتی شما روشن شود، باید آن را به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید. پس از انجام این کار سس را به صورت مساوی همه جای کیک مالیده و روی آن را پر کنید. برای تزیین کیک می‌توانید از شکلات آب شده نیز استفاده نمایید. همچنین روی کیک حفره‌هایی ایجاد کرده تا سس به خوبی درون آن نفوذ کند. شاید برای شما سوال شود که فرق قابلمه چدن با تفلون چیست شما میتوانید در این مقاله در مورد این مطلب بخوانید و بهترین قابلمه برای پخت کیک را پیدا کنید.

مراحل تهیه کیک خیس شکلاتی با فر شامل 7 مرحله آماده کردن فر، ترکیب مواد، افزودن خمیر، ریختن مواد در قالب، خنک شدن کیک، آماده‌سازی سس شکلاتی و پخش کردن سس شکلاتی روی کیک می‌شود.

چگونگی تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر

در طرز تهیه کیک خیس ساده و بدون فر نیز باید مراحلی تقریبا مشابه با مراحل قبل طی کنید که این مراحل به شرح زیر هستند:

كيك خيس شكلات

  • ترکیب کردن مواد

برای آماده‌سازی کیک خیس شکلات باید آرد، شکر، بکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را درون کاسه‌ای ریخته و آ‌ن‌ها را به خوبی هم زده تا کاملا یکدست شوند. سپس شیر، روغن، وانیل و تخم‌مرغ‌ها را به مواد ترکیب شده اضافه نمایید و آن‌ها را به خوبی هم بزنید. برای اینکه مایع کیکتان سفت شود، بهتر است از قاشق چوبی استفاده گردد. سپس آب داغ را به آرامی داخل مایع ریخته و آن را با استفاده از همزن هم زده و یکنواخت کنید. شاید برای شما سوال شده باشد که مارگارین چیست برای خواندن این مطلب می‌توانید روی لینک مورد نظر کلیک کنید.

  • ریختن مواد درون قالب

پس از ترکیب مواد با یکدیگر نوبت به ریختن آن‌ها درون قالب می‌رسد. برای اینکه طرز تهیه کیک خیس برای شما آسان شود، پیش از ریختن مواد درون قالب، کف و دیواره‌های قالب را با استفاده از روغن چرب کرده و مقداری آرد درون آن بریزید. سپس قالب را تکان دهید تا اضافه‌های آرد خارج شود.

  • پخت کیک

برای پخت کیک بدون فر به اندازه یک بند انگشت درون قابلمه آب ریخته و اجازه دهید تا بجوشد. پس از اینکه آب جوشید، شعله پخش‌کن را روی شعله‌ها گذاشته و قالب کیک را درون قابلمه قرار دهید. سپس شعله گاز را کم کرده و روی در قابلمه دم‌کنی بگذارید تا کیک به آرامی پخته شود. توجه داشته باشید که هنگام پخت کیک در قابلمه را برندارید؛ زیرا این کار باعث خوابیدن پف آن خواهد شد.همچنین برای انتخاب مارک قابلمه استیل می‌توانید از این مقاله کمک بگیرید.

در مراحل تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر از یک قابلمه آب که روی شعله پخش‌کن قرار می‌گیرد، استفاده می‌شود. توجه داشته باشید که در طول پخت کیک در قابلمه را باز نکنید.

نکات مهم برای تهیه کیک خیس شکلاتی

  • در طرز تهیه کیک خیس ساده شکلاتی توجه به نکات زیر بسیار اهمیت دارد:
  • 15 دقیقه پیش از پخت کیک فر را گرم کنید.
  • تا 20 دقیقه پس از قرار دادن قالب درون فر، در فر را باز نکنید. زیرا این کار باعث گرفته شدن پف کیک می‌شود.
  • برای تزیین کیک می‌توانید از خلال بادام، شکلات چیپسی، خلال پسته و شکلات آب شده استفاده نمایید.

كيك خيس شكلاتي

نتیجه‌گیری

در این مقاله به بررسی طرز پخت كيك خيس شكلاتي به دو روش با فر و بدون فر پرداختیم. کیک خیس شکلاتی به دلیل بافت نرم و طعم بی‌نظیری که دارد، به عنوان یکی از محبوب‌ترین کیک‌ها شناخته می‌شود. شما با استفاده از مطالب اشاره شده و توجه به نکات آن می‌توانید کیک خیسی بی‌نظیر برای خود و عزیزانتان تهیه کنید.

بیک لند مرجع فروش بهترین لوازم قنادی و آشپزی

برای اینکه بتوانید کیک و شیرینی‌هایی خوشمزه تهیه کنید، خرید لوازم مربوط به این کار از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر به دنبال فروشگاهی هستید که بتوانید جدیدترین لوازم قنادی و شیرینی‌پزی را در آن بیابید، بیک لند یکی از بهترین انتخاب‌ها برای شما خواهد بود. این فروشگاه برندهای مختلفی از لوازم قنادی و آشپزی را برای مشتریان فراهم کرده تا همه افراد بتوانند از بهترین محصولات بهره‌مند شوند. برای سفارش محصول موردنظر می‌توانید به سایت بیک لند مراجعه نمایید. همچنین اگر در زمینه خرید هر یک از این تجهیزات پرکاربرد به مشاوره نیاز داشتید، با استفاده از شماره تماس درج شده در سایت با کارشناسان بیک لند تماس حاصل فرمایید.

دسته بندی ها

آخرین بلاگ ها

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *