
کشف بهترین درجه آسیاب قهوه برای نیازهای شما
- بدون نظر
وقتی نوبت به دم کردن یک فنجان قهوه عالی میرسد، کیفیت آسیاب آن بسیار اهمیت دارد. اینجاست که دانستن بهترین درجه آسیاب قهوه به کار میآید. چه از علاقهمندان به قهوه که به دنبال ارتقاء تجربه دمکردن در خانه خود هستید و چه صاحب کسبوکاری که نیاز به آسیاب قابلاعتماد برای کافی شاپ خود دارید، یافتن درجه مناسب آسیاب قهوه ضرورت دارد. در این مقاله، ما انواع درجه آسیاب قهوه موجود در بازار را بررسی و به شما کمک میکنیم تا بدانید کدام یک برای نیازهای شما مناسبتر است.
فهرست محتوا
- درجه آسیاب قهوه برای دستگاههای خانگی
- درجه آسیاب قهوه برای دستگاههای نیمه صنعتی
- درجه آسیاب قهوه برای دستگاههای صنعتی
- انواع درجه آسیاب قهوه و کاربرد آنها
- نتیجهگیری
- خرید انواع تجهیزات قنادی از بیک لند
درجه آسیاب قهوه برای دستگاههای خانگی
برای کسانی که علاقهمند به ساخت یک فنجان قهوه ایدهآل در آشپزخانه خود هستند، انتخاب یک آسیاب قهوه با بیشترین میزان تنظیمات ضروریست. انواع آسیاب قهوه خانگی عبارتاند از:
- آسیاب تیغهای از همتایان خود به دلیل توانایی در ارائه یک آسیاب ثابت و یکنواخت متمایز میشود. این یکنواختی برای استخراج طیف کامل طعمهایی که دانههای قهوه ارائه میدهند بسیار اهمیت دارد و تضمین میکند که هر فنجان تا حد ممکن غنی و رضایتبخش است.
- آسیاب با پلیت سوراخدار دارای مکانیسم متفاوتیست و برخلاف آسیابهای تیغهای که دانههای قهوه را به طور متناقض خرد میکنند، دانهها را بین دو سطح ساینده خرد نموده و در نتیجه اندازه یکنواختتری به دست میآورند. این فرایند برای کسانی که طعم قهوه برایشان اهمیت دارد، بسیار مهم است. زیرا قوام آسیاب مستقیماً بر طعم و کیفیت دم کردن تأثیر میگذارد.
- آسیابهای دستی، برای کسانی که از فرایند دم نمودن قهوه لذت میبرند و مقدار کمتری قهوه برای تهیه دارند، جذاب است.
درجه مناسب برای آسیاب قهوه خانگی
بهترین درجه آسیاب قهوه برای دستگاه خانگی به نوع دستگاهی که استفاده میکنید بستگی دارد. در اینجا راهنمایی مختصری برای رایجترین دستگاههای قهوه ساز خانگی ارائه مینماییم:
۱. فرنچ پرس
درجه آسیاب: درشت
آسیاب درشت به ذرات قهوه زمان میدهد تا به طور کامل در آب غوطهور شوند و طعم خود را آزاد نمایند. اگر از آسیاب درشتتر بهره ببرید، احتمال دارد طعم قهوه شما ضعیف و کممزه شود و در صورتی که از آسیاب ریزتر استفاده کنید، قهوه شما تلخ و زائد خواهد شد.
۲. موکاپات
درجه آسیاب: متوسط تا ریز
این درجه آسیاب به فشار آب کافی برای عبور از قهوه و استخراج طعم دلخواه را میدهد. اگر آسیاب درشتتر را انتخاب نمایید، طعم قهوه شما ضعیف و رقیق خواهد شد. همچنین اگر از آسیاب ریزتر بهره ببرید، قهوه شما تلخ و غلیظ میشود.
۳. اسپرسو
درجه آسیاب: ریز
اسپرسوسازهای خانگی فشار کمتری نسبت به اسپرسوسازهای صنعتی دارند، بنابراین بهترین درجه آسیاب قهوه اسپرسو خانگی برای بدست آوردن عصاره قهوه غلیظ و طعم دلخواه، به قهوه آسیاب شده ریز نیاز دارید. اگر از آسیاب درشتتر استفاده نمایید، قهوه شما رقیق و کمحجم خواهد شد. برعکس، در صورتی که آسیاب خیلی ریز باشد، قهوه شما تلخ و غلیظ میشود.
درجه آسیاب قهوه برای دستگاههای نیمه صنعتی
برای کافههای کوچک تا متوسط، رستورانها یا کافیشاپهای تخصصی، سرمایهگذاری در یک آسیاب قهوه نیمه صنعتی یک انتخاب استراتژیک محسوب میشود. این نشاندهنده تعهد به کیفیت قهوه سرو شده و درک نیازهای عملیاتی یک تجارت در حال رشد است. اگرچه این آسیابها به اندازه مدلهای صنعتی حجیم نیستند، اما کارایی و ثبات لازم را برای برآورده کردن نیازهای روزانه فراهم مینمایند.
مزیت آسیابهای نیمه صنعتی ساختار قوی آنهاست، اما در کنار داشتن دوام آسیابهای صنعتی، برای استفاده بدون توقف ساخته نشدهاند. این آسیابها که به فرزهای باکیفیت مجهز شدهاند، میتوانند به طور مداوم آسیاب یکنواخت و قابلتنظیمی را که برای طیف وسیعی از روشهای دم کردن قهوه ضروریست، تولید کنند. از اسپرسو گرفته تا فرنچ پرس، تطبیقپذیری تنظیمات آسیاب، به کسبوکارها این امکان را میدهد تا بدون افت کیفیت، تنوع بینظیری از انواع قهوه را ارائه دهد.
بهترین درجه برای آسیاب نیمه صنعتی
بهترین درجه آسیاب قهوه برای دستگاه نیمه صنعتی به نوع قهوهای که میخواهید تهیه کنید و همچنین نوع دستگاه نیمه صنعتی شما بستگی دارد. به طور کلی، دستگاههای نیمه صنعتی اسپرسو فشاری معادل با 9 تا 13 بار دارند که از دستگاههای خانگی بیشتر و از دستگاههای صنعتی کمتر است. بنابراین، درجه آسیاب قهوه برای دستگاه نیمه صنعتی بین ریز تا متوسط خواهد بود.
در اینجا چند نمونه از رایجترین روشهای دمآوری قهوه با دستگاه نیمه صنعتی و درجه آسیاب مناسب برای آنها را آوردهایم:
- اسپرسو: ریز
- قهوه با شیر: ریز تا متوسط
- قهوه امریکایی: متوسط
- قهوه سرد دم: درشت
درجه آسیاب قهوه برای دستگاههای صنعتی
برای فضای شلوغ یک کافی شاپ یا آشپزخانه تجاری، آسیاب قهوه صنعتی فقط یک وسیله لوکس نیست، بلکه یک ضرورت است. این آسیابها برای پاسخگویی به نیازهای محیطهای خدماتی با حجم بالا طراحی شدهاند، جایی که ثبات در آسیاب و کارایی در تولید نقش مهمی در عملیات روزانه ایفا میکند. آسیابهای قهوه صنعتی قویاند و در مقایسه با همتایان کوچکتر خود، مجهز به موتورهای سنگین و تیغههای بزرگتر هستند. این طراحی، با هدف آسیاب سریع مقادیر زیادی از دانههای قهوه انجام شده، در حالی که اندازه دقیق آسیاب را حفظ نموده، که برای دم کردن قهوه عالی ضروریست.
تمایز آسیابهای صنعتی در ساخت و عملکرد آنها نهفته است. زیرا میتوانند به طور موثری با نیازهای مداوم یک کافیشاپ یا رستوران شلوغ مقابله کنند. تیغهها در این آسیابها معمولاً از مواد باکیفیت مانند فولاد سخت شده یا سرامیک ساخته میشوند که نه تنها به طول عمر آنها کمک نموده، بلکه تضمین نموده که اندازه آسیاب در طول زمان ثابت میماند.
علاوه بر این، طراحی آسیابهای صنعتی اغلب شامل عناصری بوده که سهولت استفاده و نگهداری را تامین میکند. ویژگیهایی مانند قیفهای بزرگ برای نگهداری دانهها، رابطهای کاربرپسند برای انتخاب تنظیمات آسیاب و قطعات با دسترسی آسان برای تمیز نمودن و سرویسدهی، همگی به کارایی و قابلیت اطمینان کلی آسیاب کمک میکنند.
بهترین درجه برای آسیاب نیمه صنعتی
بهترین درجه آسیاب قهوه برای دستگاه صنعتی به نوع دستگاه و نوع قهوهای که میخواهید تهیه کنید بستگی دارد. با این حال، به طور کلی میتوان گفت که:
برای اسپرسو: به قهوهای با آسیاب ریز نیاز دارید. ذرات قهوه باید به اندازهای ریز باشند که آب به سختی از آنها عبور نموده و تحت فشار زیاد، عصاره قهوه غلیظ و طعم دلخواه را استخراج کند.
برای قهوههای دمآوری شده با فیلتر: به قهوهای با آسیاب متوسط احتیاج دارید. این نوع آسیاب به آب اجازه میدهد تا به طور کامل از قهوه عبور کند و تمام طعم و عطر آن را بدون تلخی یا زائد شدن به دست آورد.
برای قهوه سرد دم: به قهوهای با آسیاب درشت نیاز دارید. ذرات قهوه باید به اندازهای درشت باشند که آب به آرامی از آنها عبور کرده و طعم ملایم و شیرین قهوه را استخراج نماید.
در ادامه چند نمونه از رایجترین دستگاههای قهوه صنعتی و درجه آسیاب مناسب برای آنها را آوردهایم:
- اسپرسوساز صنعتی: ریز
- دستگاه قهوه ساز صنعتی با فیلتر: متوسط
- قهوه ساز صنعتی سرد دم: درشت
- موکاپات صنعتی: متوسط تا ریز
انواع درجه آسیاب قهوه و کاربرد آنها
درجه آسیاب قهوه یکی از مهمترین عوامل در دمآوری قهوه با طعم دلخواه است. به طور کلی، هرچه قهوه ریزتر آسیاب شود، سطح بیشتری با آب تماس پیدا میکند و عصاره قهوه سریعتر استخراج خواهد شد. در نتیجه، قهوهای قویتر با طعم تلختر خواهید داشت.
در مقابل، قهوه درشتتر آسیاب شده، تماس کمتری با آب داشته و به زمان بیشتری برای دمآوری نیاز دارد. این نوع قهوه طعم ملایمتر و رقیقتر با اسیدیته بیشتر ارائه میدهد. در ادامه به معرفی انواع درجه آسیاب قهوه و کاربرد آنها برای روشهای مختلف دمآوری میپردازیم:
- فوق درشت
شبیه به دانههای فلفل سیاه
مناسب برای: قهوه سرد دمCold Brew و دمآوری غوطهوری با آب سرد Toddy Cold Brew
- درشت
شبیه به نمک دریایی
مناسب برای: فرنچ پرس، کاپینگ قهوه
- متوسط تا درشت
شبیه به شکر دانه درشت
مناسب برای: سولوی قهوه Solo Coffee، کمکس Chemex
- متوسط
شبیه به ماسه
مناسب برای: قهوهسازهای معمولی مانند Bunn، Newco، Fetco
- متوسط تا ریز
شبیه به شکر آسیاب شده
مناسب برای: وی ۶۰V60، کلور پات Clever Dripper، دستگاه قهوهساز خلا Vacuum Pot، سایفون Siphon
- ریز (فاین)
شبیه به پودر قند
مناسب برای: اسپرسو، موکاپات
- فوق ریز
شبیه به پودر قند بسیار ریز
مناسب برای: قهوه ترک و عربی
نکات مهمی که در آسیاب قهوه باید در نظر بگیرید:
- درجههای آسیاب ذکر شده در بالا تقریبی هستند و ممکن بوده با توجه به نوع آسیاب قهوه، نوع دانه قهوه و سلیقه شما مقداری متفاوت باشند.
- اگر از قهوه تازه رست شده استفاده مینمایید، باید کمی ریزتر از قهوه کهنه آسیاب کنید.
- قهوه آسیاب شده به سرعت عطر و طعم خود را از دست میدهد. بنابراین، بهتر است قهوه را درست قبل از دمآوری آسیاب کنید.
نتیجهگیری
در این مقاله با بهترین درجه آسیاب قهوه برای دستگاه خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی آشنا شدید. اندازه آسیاب برای هر نوع قهوهای متفاوت بوده، همچنین باید بدانید که برای بدست آوردن طعم دلخواه، احتمال دارد نیاز به کمی آزمایش و خطا با درجات مختلف آسیاب داشته باشید.
خرید انواع تجهیزات قنادی از بیک لند
بیک لند بهعنوان یک مرجع تخصصی در زمینه عرضه تجهیزات قنادی، انتخابی ایدهآل برای قنادان حرفهای و خانگی است. این فروشگاه طیف گستردهای از آسیابهای قهوه حرفهای را از برندهای معتبر جهانی ارائه میدهد تا به شما در تهیه قهوهای باکیفیت و طعمی دلچسب کمک کند. علاوه بر آسیاب قهوه، بیک لند ارائهدهنده انواع میکسرهای قنادی از برندهای معتبر، قالبهای کیک در طرحها و ابعاد مختلف و دیگر تجهیزات ضروری قنادی مانند فر، همزن، و ابزارهای پختوپز است. مواد اولیه باکیفیت تهیه کیک و شیرینی نیز در این فروشگاه با قیمتی رقابتی عرضه میشوند تا بتوانید به راحتی مواد مورد نیاز خود را تهیه کنید. بنابراین همین امروز برای خرید تجهیزات قنادی درجه یک از بیک لند اقدام نمایید.
نظرات
- نظر خود را بگویید