آشنایی با فیلینگ

فیلینگ کیک چیست؟ بهترین مواد و ابزار برای فیلینگ

فهرست مطالب

کیک‌ها به عنوان یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان شناخته می‌شوند که از لحاظ طعم و شکل ظاهری تنوع بالایی دارند. محبوبیت بالای کیک باعث شده است تا قنادان از مواد مختلف و با روش‌های جدید کیک‌های خوش‌طعم تهیه نمایند. از جمله پرطرفدارترین انواع کیک می‌توان به کیک‌های لایه‌ای اشاره کرد. این دسته از کیک‌ها به صورت لایه لایه بوده که میان لایه‌ها و روی کیک با خامه و دیگر مواد خوراکی پوشانده می‌شود. یکی از اصطلاحاتی که برای کیک‌های لایه‌ای بسیار به کار می‌رود، فیلینگ است. شاید برای شما سوال پیش آید که فیلینگ چیست؟ برای اینکه با این اصطلاح بیشتر آشنا شوید، در این مقاله از بیک لند با ما همراه باشید. برای تهیه یک کیک حرفه‌ای، انتخاب مواد مناسب برای فیلینگ اهمیت زیادی دارد. اگر به دنبال بهترین ابزار و مواد اولیه هستید، می‌توانید از لوازم قنادی باکیفیت استفاده کنید.

فیلینگ چیست

فیلینگ به چه معناست؟

این اصطلاح به معنای پر کردن است و در قنادی به منظور پر کردن لایه‌های کیک و خامه‌کشی درون آن به کار می‌رود. در واقع فیلینگ برای تزیین کیک به کار رفته و در آن یک لایه خامه، کرم یا مواد دیگر میان دو لایه کیک ریخته شده و میان لایه‌های کیک قرار می‌گیرد تا ظاهر و طعم آن را بهبود بخشد.

روش‌های مختلف برای فیلینگ کیک

پس از آشنایی با پاسخ سوال فیلینگ کیک چیست؟ به روش‌های مختلف انجام این کار می‌پردازیم. پر کردن کیک به طور کلی به دو روش معمول انجام می‌گیرد. روش اول از طریق برش زدن کیک بوده و روش دوم بدون برش زدن کیک انجام می‌شود. در ادامه مراحل انجام هر یک از این دو روش را بررسی می‌کنیم.

·       فیلینگ با برش زدن کیک

اگر قصد انجام فیلینگ کیک با برش زدن را دارید، ابتدا سطح رویه را برش زده و کیک را صاف کنید. سپس با توجه به ضخامت کیک، آن را به تکه‌های موردنظر تقسیم نمایید. توجه داشته باشید که بهتر است چاقوی شما برای برش زدن تیز باشد تا بتوانید لایه‌های نازک و بیشتری برش دهید. سپس لایه‌ها را با استفاده از خامه، ژله نوتلا، مربا یا هر پرکننده دیگری پر کرده و آن‌ها را روی هم بگذارید.

·       فیلینگ بدون برش زدن کیک

در این روش دو تا سه عدد کیک با ضخامت دلخواه که حداقل 3 سانتی‌متر و حداکثر 5 سانتی‌متر باشند، آماده کنید. سپس سطح رویه‌ها را برش زده و پس از صاف شدن سطح کیک روی آن را با مواد موردنظر پر نمایید. حال می‌توانید لایه‌های کیک را روی یکدیگر قرار داده و به تزیین آن بپردازید.

فیلینگ کیک چیست

تجهیزات و مواد موردنیاز برای فیلینگ کیک

برخی از افراد تصور می‌کنند که فیلینگ کیک آسان است. در حالی‌که این‌گونه نبوده و با تمرین و استفاده از وسایل و تجهیزات مناسب می‌توانید در این کار مسلط شوید. از وسایل و مواد زیر برای پر کردن کیک استفاده می‌شود:

  • خامه: به مقدار لازم
  • پودر شکر: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر ماسکارپونه: به مقدار لازم
  • کیک وانیلی ساده کوچک: یک عدد
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری
  • صفحه صاف ثابت یا گردان: یک عدد
  • چاقوی تیره دندانه‌دار: یک عدد
  • خط‌کش: یک عدد
  • خلال دندان: یک عدد

تجهیزات و مواد دیگری نظیر ماسوره قنادی، قیف مستر، انواع مغزی‌ها و انواع تاپینگ و براق‌کننده‌ها باعث ایجاد طعم و ظاهری بهتر برای کیک شما خواهند شد. تمامی این وسایل و مواد اولیه را می‌توانید از بیک لند خریداری نمایید.

پالت قنادی یکی از ضروری‌ترین ابزارها برای پخش یکنواخت فیلینگ و خامه روی کیک است. جهت مشاهده و خرید انواع پالت قنادی به این صفحه مراجعه کنید.

به طور کلی دو روش برای فیلینگ کردن وجود دارد که یکی از آن‌ها پر کردن با برش و دیگری بدون برش است. همچنین برای پر کردن لایه‌های کیک از تجهیزات و موادی نظیر خامه، پنیر ماسکارپونه، گلاب، چاقوی تیز دندانه‌دار، ماسوره، تاپینگ و براق‌کننده‌ها، صفحه صاف ثابت یا گردان و… استفاده می‌شود.

آشنایی با محبوب‌ترین انواع فیلینگ کیک

پس از اینکه با مواد و ابزارهای این روش پر کردن کیک آشنا شدید، نیاز است که انواع فیلینگ را بشناسید:

·       گاناش شکلاتی

برای تهیه گاناش شکلاتی از ترکیب خامه و شکلات تخته‌ای استفاده می‌شود. این ترکیب برای ایجاد طعم شکلاتی در کیک بسیار مناسب است.

·       کرم کارامل

کرم کارامل از ترکیب شکر و خامه حاصل می‌شود که ابتدا باید شکر را گرم کرد و آن را با خامه ترکیب نمود. کرم کارامل برای تزیین پودینگ و دسرهایی که به ظاهری جذاب نیاز دارند، مناسب است.

·       خامه فرم گرفته

خامه فرم گرفته اولین گزینه برای روکش کردن و خامه‌کشی کیک است. برای انجام این کار باید از خامه‌ای با درصد بالای چربی استفاده نمایید. در واقع این نوع فیلینگ برای افرادی که به دنبال تم وانیلی و کیکی به رنگ سفید هستند، انتخاب جذابی خواهد بود.

لیسک‌های سیلیکونی به شما کمک می‌کنند تا خامه و مواد فیلینگ را بدون هدررفت ترکیب کنید. برای بررسی مدل‌های مختلف، پیشنهاد می‌کنیم خرید لیسک را در نظر بگیرید.

انواع فیلینگ

·       مارمالاد

مارمالاد به عنوان فیلینگ جذابیت بسیاری داشته و با طعم‌های مختلفی تهیه می‌شود. با توجه به نوع کیک خود می‌توانید طعم موردنظر را انتخاب کرده و از آن استفاده کنید.

·       فوندانت

از دیگر گزینه‌های مناسب برای روکش و تزیین کیک می‌توان به فوندانت اشاره کرد. فوندانت یک محصول آماده و در دسترس برای تزیین کیک است.

·       باترکریم

باترکریم که نام دیگر آن کرم کره‌ای است، برای پر کردن لایه‌های کیک کاربرد دارد. برای افزایش جذابیت کیک می‌توان این فیلینگ را با رنگ خوراکی ترکیب کرد و به یک کیک خوشمزه و جذاب دست یافت.

·       کرم پنیری

برخی از افراد وجود اندکی طعم شوری در کنار شیرینی کیک را دوست دارند. اگر شما نیز به این ترکیب علاقه‌مندید، می‌توانید برای پر کردن کیک از کرم پنیری استفاده کنید.

·       کرم پرتقال

میوه‌ها طعمی فوق‌العاده و ظاهری جذاب به کیک و شیرینی می‌بخشند. اگر به دنبال تهیه کیک با طعم و ظاهر میوه‌ای هستید، کرم پرتقال انتخاب مناسبی برای شماست.

اگر به دنبال یک روش خاص برای تهیه خامه فیلینگ کیک هستید، طرز تهیه خامه کیک با سفیده تخم‌مرغ را مطالعه کنید تا نتیجه‌ای لطیف و حرفه‌ای داشته باشید.

نکات مهم برای فیلینگ کردن کیک

نکات مهم برای فیلینگ کردن کیک به شرح زیر است:

  • کیک را پس از خامه‌کشی درون یخچال قرار دهید و تنها برای سرو آن را بیرون آورید.
  • از میوه‌های تازه در خامه‌کشی استفاده نکنید. زیرا میوه تازه نیز همانند خامه در دمای اتاق به سرعت فاسد می‌شود.
  • ترکیب مربا و ژله با خامه یک فیلینگ نرم و خوشمزه را به شما ارائه می‌دهد.
  • از طعم‌دهنده‌ها برای بهبود طعم کیک خود استفاده نمایید. برای این منظور کمی اسانس یا آب لیموی تازه و چند خوراکی زرد انتخاب بسیار مناسبی برای تهیه کیک لیمویی خوشمزه شناخته می‌شود.
  • برای پر کردن کیک از خامه به مقدار زیاد استفاده نکنید. این کار باعث سنگین شدن کیک شده و در صورت قرار دادن کیک خارج از یخچال خامه آب می‌شود و تزیینات آن به هم می‌ریزد.
  • استفاده از میوه‌های کنسروی برای تزیین کیک انتخاب مناسب و راحتی محسوب می‌شود.
  • برای حفظ سلامت خود و ظاهر کیک آن را پس از خامه‌کشی به مدت طولانی در دمای اتاق و در معرض گرما قرار ندهید. زیرا این کار موجب فاسد شدن خامه خواهد شد.

فیلینگ

فیلینگ انواع مختلفی دارد که از انواع آن می‌توان گاناش شکلاتی، کرم کارامل، خامه فرم‌گرفته، مارمالاد، فوندانت، باترکریم، کرم پنیری و کرم پرتقال را نام برد. همچنین از این مواد به مقدار زیاد استفاده نکنید. زیرا باعث سنگین شدن کیک و به هم خوردن تزیینات آن خواهند شد.

جمع‌بندی

در این مقاله از سایت بیک لند سعی کردیم مهم‌ترین نکات در مورد فیلینگ کیک و انواع آن را بررسی کرده و مواد و تجهیزات موردنیاز برای انجام این کار را شرح دهیم. پر کردن لایه‌های داخلی و میانی کیک زحمت زیادی ندارد؛ اما برای انجام این کار باید مهارت لازم را داشته باشید. بنابراین با چند بار تمرین، قلق پر کردن لایه‌ها به راحتی دستتان خواهد آمد.

بیک لند، مرجع متنوع‌ترین لوازم قنادی و آشپزی

برای آشپزی و قنادی به تجهیزات و وسایل متنوع و حرفه‌ای نیاز است. به عنوان مثال پخت کیک و فیلینگ کردن آن بدون وسایل مخصوص امکان‌پذیر نبوده و خروجی کار نیز مناسب نخواهد بود. برای تهیه این محصولات کافیست به سایت بیک لند مراجعه نمایید و برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان بیک لند تماس حاصل فرمایید.

دسته بندی ها

آخرین بلاگ ها

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *